она што не е блек џек изгледа како

обичај алуминиум покер чип случај

На последиците од народна Банка на Кина (PBoC) crackdown на домашните дигитални валута размена продолжува, и овој пат BTC Кина најави дека ќе престане cryptocurrency повлекувања за еден месец.Во четвртокот, Шангај-врз основа на bitcoin размена рече на својата веб-страница дека држете ќе биде продолжен до 15 Март—по повод одбележувањето на трети време BTC Кина ја прошири тек bitcoin и litecoin повлекување на својата платформа.Се смета за еден од Кина "Голема 3" размена, BTC Кина најави на почетокот на овој месец дека тоа ќе се предмет на сите bitcoin повлекувања на 72-часовен преглед како што се надградби на своите интерни системи.Дена подоцна, на 72-час задоцнување беше промовирана за 10 дена.Овој пат, BTC Кина, изјави дека планира да продолжи со ревизијата на својот систем она што не е блек џек изгледа како.
"По надградба на индустријата и завршување на ревизијата систем, bitcoin и litecoin валута ќе се врати во нормала.Ако системот надградба може да биде завршен пред време, сите деловни ќе се врати во нормала веднаш," на bitcoin размена рече на својот веб-сајт.Со повлекувањето замрзнување, постоечката BTC Кина клиентите се во можност да добијат дигитални валута депозити надвор, но компанијата рече повлекувања во Кинески јуани се уште е дозволено, "ако клиентите сакаат да ги повлечат средствата во рок пократок период, тие можат да прва трговија нивните bitcoins и litecoins за CNY за размена, а потоа се повлече на CNY." Настрана од BTC Кина, Huobi и OKCoin, исто така, го прекина bitcoin и litecoin повлекувања додека тие се подложат на надградба за борба против "перење пари, размена, пирамидални шеми и други нелегални активности." Две други компании исто така биле принудени да направите неколку промени следниве PBoC е остри предупредувања.Оваа недела, bitcoin рударска компанија HaoBTC објави дека е затворање на девизниот операција "со оглед на фактот дека можноста за регулаторната политика за bitcoin размена не е јасно уште," додека Шенжен-врз основа на bitcoin пазарот BitKan рече дека тоа ќе престане нови регистрации како компанија надградби своите анти-перење пари проверки.Тековната bitcoin цена Bitcoin со кои се тргува на високо $1,038.5 рано во петокот наутро.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre она што не е блек џек се направи во blackjack.