Mohican северна ѕвезда казино шешир висконсин

френсис lalanne живо казино де париз

АЖУРИРАЊЕ: велика БРИТАНИЈА, Министерот за Култура, Медиуми и Спорт Tracey Ползиме објави доцна во понеделникот дека новата давачка ќе стапи на сила вторник, 25 април mohican северна ѕвезда казино шешир висконсин. Европската Унија е регулаторно тело има okayed велика БРИТАНИЈА е во план да се наметне данок на онлајн трка обложување, иако како што велика БРИТАНИЈА ги продолжува своите планови да се оддели сама од ЕУ.Во петокот, Европската Комисија (ЕК) го објави имаше потврдено на владата на велика БРИТАНИЈА е во план да се наметне униформа 10% данок на сите трка обложување на приходи над првиот £500k – копно-базирани и онлајн – да го замени стариот Horserace Обложување Леви систем.На ЕЗ одобрение е потребно да се утврди дали новиот план изнесува нелегална државна помош на домашната индустрија, високо намуртен по пракса во рамките на ЕУ трговски правила.Но, ЕК констатира дека велика БРИТАНИЈА план е "од суштинско значење за подобрување на одгледување коњи и horseracing без кои доведуваат до неоправдано нарушувања на конкуренцијата." ЕК, исто така, изјави дека новиот 10% леви "создава ниво на полето за играње меѓу обложување оператори, а во исто време поддршката за влез на нови оператори и развојот на конкуренција помеѓу обложување оператори." Велика БРИТАНИЈА трки индустрија веќе долго време се жалат дека, додека велика БРИТАНИЈА bookmakers беа потребни за да анте до парче од нивната продажба на мало трка обложување приходи, операторите " online работење – од кои повеќето беа со седиште во т.н mohegan сонцето wilkes barre покер турнир распоред. Бела Листа на области како што се Гибралтар, Alderney и Isle of Man – не беа предмет на истите барања.Дека такса dodge ефикасно да се заврши кога велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија (UKGC) наметна својот нов лиценцирање режим во 2014 година, што укинат Белата Листа и се потребни сите интернет оператори да се победи UKGC одобрување.На владата на велика БРИТАНИЈА потоа најави планови за да се обезбеди единствен придонес од сите обложување оператори преземање акција на велика БРИТАНИЈА трки.Новата униформа леви требаше да започне во април 1, но на ЕЗ задоцнување во рендерирање неговата пресуда значи дека оценувањето на 56th Леви Шема ќе остане во место до 31 Март 2018, или додека на владата на велика БРИТАНИЈА објави ефективен датум за новата униформа го оценувате да се применуваат.Британскиот Horseracing Орган (BHA) не можеше да се спротивстави на crowing за ЕЗ одлука, велејќи дека имале потенцијал "да се стави крај на непотребни поделби помеѓу трки и обложување како тоа создава ниво на полето за играње, ги отстранува потребата за годишни преговори за стапка и обезбедува долгорочна сигурност за двете страни." ЕК за одобрување може уште се соочуваат со апел од diehard онлајн операторите кои се спротивставуваат на пристапувањето на велика БРИТАНИЈА трки индустрија е Овластен Обложување Партнери шема, која се задржани трка можности за спонзорирање на оператори кои чаталестите во текот на задоволително ниво големи намалување на нивните онлајн обложување приходи.На ЕЗ одобрение беше бара пред да се велика БРИТАНИЈА гласачи одобрување на велика БРИТАНИЈА е "Brexit' од ЕУ, што значи ЕК за одобрување само ќе се одржи власт, додека велика БРИТАНИЈА формално разводите себе од својот континентална братучеди.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre mohegan сонцето wilkes barre слот.