како да се справи со губење во покер

покер clandestino en nueva јорк

Даниел Dvoress – €832,800 4 како да се справи со губење во покер. Bryn Kenney станува прв човек да освои две PokerStars $100k купи-во настаните по преземањето на $1.7 m првата награда во PokerStars Првенство Супер High Roller во Монте Карло како да се справи со покер лошо отчукувања. Ole Schemion – €487,715 6 покер часовник тајмер го симнете бесплатно. Дејвид Peters – €630,600 5 покер clandestino en nueva јорк.

Bryn Kenney продолжува да се пролева лични poundage но додадете bankroll poundage по освојувањето на €100,000 PokerStars Првенство Супер High Roller Монте Карло.Според PokerNews блог, Kenney 'уништена' финалната маса, земајќи од три на завршниот осум играчи по Ајк Haxton падна на меур.