слободни слотови само за забава само

казино брод во daytona плажа

acau казино оператор Галакси Entertainment Group Ltd вели дека има потпиша две-годишен наслов спонзорство на спортски годишен настан со цел да го промовираат својот бизнис во Јапонија.Компанијата е да спонзор – преку својот Јапонски единица – фудбалски настан наречен "Galaxy Забава EuroJapan Купот", кој е поставен на функцијата "најдобрите" Европските фудбалски тимови игра против J-Лигата тимови, според среда соопштение за медиумите.alaxy Забава и своите Европски партнер Société des Bains de Mer et du Cercle des Étrangers à Монако (SBM) се во заеднички притисок за казино лиценца во Јапонија слободни слотови само за забава само. Ние сме многу возбудени за да биде со Галакси Забава EuroJapan Првенство во Јапонија, за прв пат ова лето", рече Тед Чан, главен оперативен директор на Галакси Забава Јапонија, во подготвена изјава вклучени во среда е најава слободни слотови се задржи добивката без депозит.

"Галакси Забава ќе продолжи да ја поддржува широк спектар на спортски и културни настани со тоа што најдобрите светски забава во Јапонија, додека помага да се подигне Јапонија профил низ светот," додаде тој.lobal казино оператори се борат за казино лиценца во Јапонија, и голем број на компании ги објави за спонзорство за голем спектар на спортски настани и културни активности казино брод evansville во индијана. .С.-врз основа казино оператор MGM Места Меѓународни објавен во ноември партнерство со елитните спортски тело главната Бејзбол Лига (mlb, да се промовира едни од други бизнис во U казино брод во daytona плажа. и Јапонија. казино брод во destin флорида.