Winstar казино во оклахома забава

слот машина мобилен телефон jammer

Век Казина пријавени приходи и прилагодени EBITDA раст на седмиот квартал по ред.Оперативниот приход се истакна 6% скок, додека прилагоди EBITDA отиде за 5%.Сепак, на нето оперативниот приход од $35.2 милиони денари е за 7% пониска од онаа забележана во текот на истиот период минатата година.Ако овие два периоди се споредуваат во однос на работата заработка, тоа може да се види дека $4.5 милиони евра во 2016 година се намали за 42% во однос на три месеци што завршува на 30 јуни, 2015 година winstar казино во оклахома забава. Треба да се напомене дека периодот во период се намалува, се поврзани со $4 милиони плаќање Век Казина примени во вториот 2015 квартал од страна на норвешката Крстарење Линија Стопанства и кој беше снимен како оперативни приходи нето.Норвешката Крстарење Линија Држи плаќа операторот за терминирање на концесија се справи со подружници норвешка.Петар Hoetzinger, компанијата е Ко Главен Извршен Директор, коментираше дека најсилните сегмент на компанијата беше Канада и нејзината 62% споделување на консолидираниот EBITDA.Тој посочи дека нивните операции во Канада сведок 4% приходи се зголеми, а прилагоди EBITDA намали за 3% како резултат на "повисоко маркетинг трошоци и даноци на имот." Во услови на компанијата НИ операции, Hoetzinger откри дека таа, исто така снимен импресивни резултати со 7% приходи скок и една 16% подобрување на прилагоди EBITDA.Век Казина НИ својства генерирани вкупно 22% од консолидираниот прилагоди EBITDA.Тој, исто така, се споменува Полска операции како да има успешна четвртина со 10% раст на приходите и 16% прилагоди EBITDA се зголеми.Во прилог на коментирање на финансиските резултати на четвртина, Hoetzinger, заедно со Ервин Haitzmann, откри дека компанијата е во потрага напред за завршување на CA$29.9 милиони стекнување на Апекс Казино во четвртиот квартал од годината. winstar казино во оклахома сити.