Das beste онлајн казино deutschland

разликата помеѓу залог и да се јавите во покер

Шведската онлајн игри оператор LeoVegas AB најави потпишување на договор со кој можеше да се види тоа поминуваат само срамежлива од $141.4 милиони евра, со цел да се стекнат со Maltese фирма Веб Инвестиции Ограничена, заедно со правата на неговиот ривал е Велика Британија-соочува доменот на RoyalPanda.com.Стокхолм-базирани LeoVegas AB откри дека договорот се очекува да се затвори во декември и ќе бидат опфатени почетна разгледување на околу $70.6 милиони заедно со заработи надвор плаќање во крајот на 2018 дека може врвот на идентична сума das beste онлајн казино deutschland.
LeoVegas AB е одговорен за мобилен-friendly онлајн казино во LeoVegas.com и изјави дека купувањето се врши од страна на неговиот LeoVegas Меѓународен Ограничен подружница.Да се заврши овој и други "иднината стекнување можности', тој изјави дека тоа имаше обезбедено $117.8 милиони во дополнителни долгови финансирање на која $47.1 милиони е од нов обновлив кредитен објект.Стокхолм-листата LeoVegas AB изјавил дека RoyalPanda.com неодамна објавија 61% зголемување од година на година во вкупниот број на третата четвртина од приходите на нешто над $11.5 милиони евра со половина од нив доаѓаат од Велика Британија-базирани клиенти.Онлајн казино згора на тоа, го видов мобилниот игра сметка за околу 65% од своите takings додека заработка пред камати, даноци, амортизација за три месеци, период се очекува да ја надмине $3.7 милиони евра разликата помеѓу американски рулет и европската рулет. Gustaf Hagman, Главен Извршен Директор за LeoVegas AB, објасни дека на купувачите ќе им даде неговата фирма "две големи брендови со глобалната жалба' додека зајакнување на својата позиција во Обединетото Кралство онлајн игри на пазарот разликата помеѓу американските и европските рулет. "Кралската Панда има во кратко време се изгради ефикасен бизнис со возбудлива и силен бренд", рече Hagman разликата помеѓу залог и да се јавите во покер. "Ова е голем стекнување дека ние се вршат следниве внимателно изврши процес.Со помош на силна симболична вредност на RoyalPanda.com компанијата има изградено премиум бренд меѓу гејмерите и ние ќе се надополнуваат LeoVegas.com со RoyalPanda.com.".