нео гео 6 слот кабинет

како е решено во покер тексас

asdaq-листата Забава Игри Азија Inc рече дека очекува околу US$15 милиони во приносите од правата придонес е да предложи на собранието на акционерите нео гео 6 слот кабинет.

Ние преземаме овој права придонес за целите на финансирање дополнителни казина и игри клубови, проширување на нашата слот за учество во операции, како и за општи работи на капитал за игри производи операции," компанијата се вели во изјавата.ntertainment Игри Азија, поврзани со Хонг Конг-листата казино инвеститор Melco Меѓународен Развој Ltd, е игри компанија фокусирана на новите игри пазари на Азија.Тоа функционира слот машини на учество основа и, исто така, обезбедува игри чипови и плакети за казина.Тој во моментов работи на еден имот во северозападниот дел на Камбоџа во провинцијата Banteay Meanchey, Dreamworld Клуб Poipet (на сликата).elco International, преку својата подружница EGT Забава Држи Ltd, контроли 38 проценти на издадени од акционерски капитал на Забава Игри Азија.ntertainment Игри Азија има историја на оперативни загуби и тоа го вели "може да продолжи да се направат загуби во блиска иднина".За шест-месечен период, заклучно со 30 јуни, фирмата објавено нето-загуби од продолжување на работењето на речиси US$657,000 нео гео mvs 1 слот упатство. ntertainment Игри Азија, исто така, рече дека би можеле да бараат дополнително финансирање во иднина да се изврши казино и игри планови за развој, вклучувајќи ги и извршување на голем проект за развој или на истовремени развој на повеќе казино и игри проекти.Како на 30 јуни, фирмата рече тој имаше работен капитал од околу US$5.8 милиони евра. нео гео mvs 2 слот упатство.