Petit казино rue sainte ursule toulouse

казино игри од coyotes слободни

Малку повеќе од една недела по потпишувањето на интеграција се справи со мобилен вистински пари игри решенија и услуги Nektan и Спин Игри сега е доделена на дозволата од страна на Обединетото Кралство Коцкање Комисија регулаторот.Веќе лиценцирани во повеќе јурисдикции, Спин Игри е основана во 2002 година и се развива социјалните и реално пари онлајн игри на содржини и технологии.Таа изјави дека Коцкање Комисија одобрување значи дека тоа ќе биде во можност да се "прошири на компанијата стапало' со обезбедување на овие иновации преку своите ROC3 далечински игри серверот однапред да партнери во Обединетото Кралство.Спин Игри објави дека веќе ги дистрибуира своите содржини и технологии за да се "одберете регулирани iGaming казина на глобално ниво" и е во процес на аплицирање за понатамошно лиценци во 'број на нови комерцијални домашните и меѓународните јурисдикции'.Кент Млади, Главен Извршен Директор за Рено-базирани Спин Игри, изјавил дека тој е "исклучително возбуден" за неговата фирма прима лиценцата од Коцкање Комисија како одобрување ќе им овозможи да 'утврди нашите проширување на присуство на глобално ниво' petit казино rue sainte ursule toulouse.
"Донесувањето докажано земјиште-базирана содржина на iGaming средина во рамките на Обединетото Кралство и Европа е уште една пресвртница и значаен можност за Спин Игри, акцентирајќи на компанијата раст и успех," читај изјавата од Младите. petit казино rue ronchaux besancon.