слот за онлајн бонус 200 ди depan

jeux de покер americain слободен

Филипините-листата Bloomberry Места Корп е пријавено нето загуба за 2015 година достигна PHP3.375 милијарди долари (US$52.8 милиони денари).Во поднесување на Филипините Берза, казино оператор рече нето загуба—во споредба со нето добивката на PHP4.07 милијарди од претходната година беше поради "од камата расходи за камата и дополнителен кредит drawdowns направени во текот на годината," и, исто така, затоа што компанијата Скај Кула изградба со кои се соочуваат "големи зголемувања на депрецијација и амортизација." Скај Кула е Bloomberry најновиот прилог на својата Solaire Одморалиште и Казино во Манила, Филипини.Компанијата исто така работи на Jeju Сонцето Хотел и Казино во Јужна Кореја е Jeju Остров.

Bloomberry рече дека неговата вкупните приходи се зголеми од 7 проценти од PHP32.11 милијарди во претходната година да PHP34.36 милијарди долари во 2015 година слот за онлајн бонус 200 ди depan. Сепак, компанијата на вкупните трошоци, исто така, го изнесе од колку што е 51 отсто година-на-година—од PHP17.64 милијарди долари за да PHP26.66 милијарди долари jeux de покер avec џокер слободен. "Значителното зголемување на вкупните трошоци дојдоа од големи одредби за лош долг, за прв пат консолидација на својата Кореја работење и целосно година влијанието на дополнителните трошоци поврзани со start-up операции на Скај Кула во Solaire," Bloomberry се вели во неговото поднесување.Во меѓувреме, компанијата EBITDA падна 49 проценти на PHP5.18 милијарди долари од PHP10.1 милијарди долари.Според Bloomberry, намалувањето е поради "да значаен x 3.8 година на година се зголемува во одредбите за лош долг од PHP680 милиони евра за PHP2.568 милијарди долари, како и PHP780 милиони влечете од компанијата Кореја start-up." "Одредбите за лош долг се овозможи на компанијата да се целосно да се обезбеди за речиси сите негови сметки правно побарување кои се над 90 дена со најголемиот дел од неговите побарувања сега паѓа под 30 дена," казино оператор рече. "Оваа стратегија ќе овозможи Bloomberry да започнете 2016 на свеж основа." Во меѓувреме, Bloomberry бруто игри приходи и не-игри приходи достигнаа "сите времиња издигнувања" во 2015 година jeux de покер андроид hors ligne.

Според компанијата, GGR пораст од 5 проценти на годишно-на-година основа да се погоди PHP32.461 милијарди евра, додека не-игри приходите пораст од 49 проценти на PHP1.895 милијарди долари jeux de покер americain слободен. "Ние постигнато многу, реконструкција и следните ре-отварање на нашето прво странство сопственост и start-up на нашиот прв Филипините проширување, Скај Кула.Овие проекти може да се преземат за патарина за заработка, но сепак беа од суштинско значење за да се обезбеди продолжение раст на компанијата.Како што е прикажано од страна на постојан пораст на игри приходи, ние сме убедени дека ваквите проекти наскоро ќе додадете на нашите приходи поток," Bloomberry Претседател и извршен ДИРЕКТОР на Enrique Razon Jr.
се вели во соопштението.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.