Glados покер ноќ 2 цитати

казино во близина на новиот град се снаоѓаат

irst-половина добивка во казино опрема и казино управување со услуги фирма Рај Забава Ltd падна 23,2 проценти од година на година, на приходи кои, всушност, се зголеми на 5 проценти.asic заработка по акција падна на 25 отсто, да HKD0.018, од HKD0.024 glados покер ноќ 2 цитати.
или првата половина на оваа година, група прилагоди заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA) се зголеми за 6 проценти, на HKD63.3 милиони евра, од HKD59.7 милиони евра.Растот во група-широк EBITDA е резултат на подобрите резултати на електронски игри на среќа опрема сегмент во текот на периодот на известување.djusted EBITDA од казина во рамките на групата за управување за шест месеци до 30 јуни всушност felly за 15,5 проценти од година на година, за да HKD66.3 милиони евра, од HKD78.5 милиони евра во пред-годишниот период.или шест месеци до 30 јуни оваа година, Рајот Забава рече дека тоа се зголеми своите инвестиции во истражување и развој и други трошоци на "нова или да ја надгради електронски машини, слот машини, [и] казино системи за управување, итн," да HKD42.6 милиони денари, во споредба со HKD29.7 милиони за пред-годишниот период.ај Чун, претседател и генерален директор на група, се вели во подготвува коментари издадена во соопштението следните резултати: "Ние со нетрпение очекуваме да на деби на нашето само-развиена слот машини во светот игри пазари, вклучувајќи ги Америка, Југоисточна Азија и Макао." казино во близина на нова ричмонд wi.