што да направите кога ќе го изгуби коцкање

водите на големиот корален гребен казино

Анти-мито и корупција набљудувачка група има поднесено еден грабеж случајот против поранешниот Филипински Забава и Игри Корпорација (PAGCOR) претседател и главен извршен директор Cristino Naguiat во врска со аномален P3.21 милијарди долари (US$ 66.68 милиони евра) за закуп на поранешната Армија, Морнарица Клуб.Обвинет пред Филипини Одделот за Правда за прекршување на Секција 3 (e) Република македонија Акт 3019, инаку позната како Анти-Мито закон, беа Naguiat, поранешен PAGCOR одбор на директор Хозе Tanjuatco; PAGCOR директори Enriguito Nuguid и Јуџин Manalastas; Atty.Хорхе Sarmiento; PAGCOR е Понуди и Награди на членовите на Комисијата за Milagros Полин Visque; Ramon Џонс; Ромео Круз, Jr.; Annalyn Zogimann; Atty што да направите кога ќе го изгуби коцкање. Kathleen Delantar; и Мануел Sy.Срцето на случај поднесена од страна на Службеници на Волонтери Против Криминалот и Корупцијата (VACC) беше аномален закуп договор наддавање на иконите Армија, Морнарица Клуб комплекс во Манила да Vanderwood Управување Корп Тоа ќе се потсетиме дека PAGCOR доделена Vanderwood Управување Корп со 15-годишен договор за закуп на казино простор зад Армија, Морнарица Клуб по долга и мачна 14-месечниот наддавање процес.Во жалбата се добиени со CalvinAyre.com, на подносителите тврди дека наградата на лизинг договорот беше резултат да биде "високо нерегуларни и аномален." Тие зацврстува нивниот случај да резултатите направени од страна на град ревизор, кој истакна дека многу, е во сопственост на Градот Манила и веќе изнајмени да Oceanville Хотел и Спа Корпорацијата, која, пак, subleased сопственост на Vanderwood.Настрана од фактот дека поранешната Армија и Морнарица Клуб беше прогласена за национална историска пресвртница во 1991 година, на групата истакна дека имотот, исто така паѓа "во рамките на дел од Museo нг Maynila Комплекс." Од овластен ревизор, според подносителите, исто така, истакна дека PAGCOR објавен P234 милиони долари (US$ 4.86 милиони) да Vanderwood "и покрај фактот дека просторот да се дава под закуп не беше постоечките во времето на извршување на договорот." "Со оглед на тоа дека немаше изнајмените простории е да се зборува за, на исплата на P234 милиони долари (US$ 4.86 милиони) беше нерегуларни, и поради тоа, disallowable ревизија во согласност со [Комисија за Ревизија] Кружни Бр 2012-003 од октомври 29, 2012," жалбата се прочита.Во јули, PAGCOR најави дека тоа е насочување за да го отворите казино во контроверзниот сајт од yearend.Но PAGCOR е проект стана омилена мета на црна пропаганда.Петиција повик за Претседател Rodrigo Duterte да се запре казино проектот, исто така, беше лансиран на истиот месец.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre што да направите кога имате коцкање проблем.