Online blackjack real money illinois

geant казино vaulx en velin

Grosvenor Казина во Велика Британија биле на чекање за да додадете нов казино систем за управување со познат како Неонски, обезбедени од страна на Playtech промет на Мало со игри на среќа софтвер понудата на компанијата, кој неодамна завршите со додавање Неонски на секоја од 43 Genting Казина во велика БРИТАНИЈА.По завршувањето на Genting инсталации, Playtech е сега се фокусира на додавање на нови врвни систем за управување со сите Grosvenor Казина во велика БРИТАНИЈА.Откако инсталацијата е завршена со Grosvenor објекти, Playtech Мало ќе имаат упориште во Обединетото Кралство со над 90% од казина во областа користење на врвот систем за управување.Неонски ќе се користи од страна на Grosvenor Казина, за да управувате со информациите за корисниците и песна на податоци.Инсталацијата ќе видите гостин односи опфатени како и операции на касата, одговорен игри аспекти, како и за спречување на перење пари и безбедност, исто така, ќе бидат вклучени.Неонски Analytics, деловна интелигенција платформата ќе се користи која вклучува suite на сопствени dashboards.На dashboards се дизајнирани врз основа на местото и потребите на заводот за управување со тимови.Неонски систем кој се користи од страна на Grosvenor ќе биде најмногу технички напредни во светот, во однос на трговијата на мало казино систем.На HTML5 интерфејс се користи со Microsoft Azure Cloud платформа, со Playtech обезбедување на сеопфатна имплементација на софтвер, како и за управување со услуги за платформа online blackjack real money illinois.

Playtech ЕДЕН Omni-канал решение поврзува онлајн игри операции со малопродажни услуги, максимизирање крст-канал играч конверзија.Платформата на Неонски претставува основна компонента на ЕДЕН и му се овозможува на операторите со еден поглед на клиенти.Интелигентни Гејминг Системи е подружница на Playtech, кој е генерален Директор Мартин Sykes изјави дека компанијата е горда да партнер со велика БРИТАНИЈА е најголемиот казино оператор и да се зацврсти својата позиција како најбрзо растечките снабдувач на системи за продажба на мало казина.Проектот со Grosvenor е уште еден пример на компанијата уникатна консултативен пристап, според Sykes online blackjack real money in usa. Playtech врши екстензивно испитување вежба која помогна да се анализираат барањата на Grosvenor и тогаш, тесно соработуваше со казино оперативните експерти да биде способен да ги идентификува можностите за да се подобри системи и бизнис процеси на казина. geant казино vente пренослив телефон.