казино брод јужна padre островот tx

ново време слот на wowowin во gma

Кампања за да се спречи екстрадиција на "човечкото лице" на битката помеѓу содржина индустрија и јавноста има на врвот речиси половина милион потписи.Џими Велс, основачот на Википедија, се отворија онлајн петиција минатиот месец за да се спречи екстрадиција на TVShack.net основач Ричард О'Dwyer.Прашањето е парничната еден и оттогаш судија одобри екстрадиција цел таа ги собра темпо.Моменталниот број, 235,078, ги става во рамките на плукање на растојание од слика Велс првично бараа, 300,000, и ако тие го достигне бројот на надеж е дека ќе Може да ја преиспита својата одлука во јануари да му даде на екстрадиција.О'Dwyer е кошмар почна назад во јуни 2010 година кога U казино брод јужна padre островот tx.
органи запленети .нето домен, кој беше регистриран во Северна Америка земја.Тој имал сајт направите резервна копија со користење на .cc домен во рамките дена и тоа беше последниот слушнал од основањето до ноември 2010 година казино брод возење myrtle beach sc. Тоа беше кога полицијата разби надолу вратите и запленет на компјутерот од кој O'Dwyer истрча на сајтот.Шест месеци поминаа пред тој беше уапсен во Мај 2011 во САД Имиграција и Царина е (ЛЕД) барање – исто време дека неговата борба против екстрадиција почна.Ако владејачката партија не е поништена О'Dwyer може да се најде себеси slung во U. затвор, за колку што е 10 години и сето ова за криминал дека никогаш не била посветена на U казино брод заглавен под мостот. почвата.Случајот е од голема важност за многу како Велс, и други, верувам дека тоа би можело сериозно да влијае врз иновациите во креативна индустрија во текот на наредните години.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre ново време слот на wowowin во gma.