казино кралот палатата сан isidro

wowowin нов временски слот (time slot во 2pm

Г-дин Јозеф Cupka, на Банкрот Администратор на Sazka е многу зафатен човек како на крајот се обидуваат да се справат со тешка стечај ситуација казино кралот палатата сан isidro. Cupka неодамна беше принуден да го разреши поранешниот извршен ДИРЕКТОР Г-дин Aleš Hušák по учењето дека Hušák е платен однапред на неговата плата, развој кои контрадикторен повтори јавни изјави за медиумите од Hušák дека тој работи за слободни.Тоа беше во право врати во бизнисот, по Hušák искушение.И по обемна финансиска анализа, Sazka е Банкрот Администратор Јозеф Cupka сега има утврдено дека видео лотарија терминал Starport работење мора да се затвори поради лошите финансиски резултати.Во текот на својата работа од 2004 година, Starport систем генерирани вкупно загуба на CZK 467 (€19.3 m) милиони денари.Последните четири години просечен годишен загуба достигна CZK 100 милиони евра.Откажувањето важи и за да игра видео терминали само, нормално терминали се користи од страна на bettors остане во работата и SAZKA, на.s.тврди дека позицијата дека играчите кои користат видео терминали може да се најдат други фаворити во портфолио на производот.Околу 1700 игра видео терминали во земјата се се прекинува во текот на ноќта во понеделникот во 00.00 сум.Речиси 700 се во сопственост од страна на SAZKA, на.s.додека другите беа нека и под закуп.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино кралот дел 2 преземете.