сем е град казино shreveport промоции

најдобриот онлајн казино сад без депозит

Њу Џерси е да се поттикнат за правни спортски обложувања останува жив после САД Врховниот Суд се бара повеќе насоки за тоа дали да се разгледа државната случај.Во вторникот, Врховниот Суд поканети на нацијата Дејствува Адвокат Воопшто да достават кратка на Њу Џерси е најновите спортски обложувања законодавството, кое ќе го овласти активност во Атлантик Сити казина и државата racetracks, за кои Судот може да одреди "ставовите на сад." Законодавството бил погоден надолу од НАС Третото Коло Апелациониот Суд во август минатата година, а слична судбина, што им се случи на државата порано напори.Во 2014 година, Врховниот Суд одби да ја слушне Њу Џерси е Град Марија поднесе жалба, но околностите на државната најновите бил појави да имаат piqued интерес на барем некои од Судот судии.Во прашање е дали Њу Џерси план за селективно укинување на државно ниво и забрани против спортско обложување во казина и racetracks паѓа afoul на сојузна PASPA спортски обложувања забрана.Државата тврди дека PASPA се крши НИ Уставот е правила против федералната влада, 'commandeering' правата на државите да одлучи, она што се случува во внатрешноста на нивните граници.Треба да Суд изберете да се слушне Њу Џерси е жалба, постојат повеќе можни исходи, вклучувајќи целосно отфрлање.Судот може да одобри на државата план, што најверојатно ќе доведе до поплава на сличен на државно ниво и обложување спортски турка, но Судот може исто така да се земе bolder став и прогласи oft-потсмеваше PASPA неуставна, на тој начин завршувајќи Невада е една игра спортски обложувања монопол еднаш и за сите.Врховниот Суд е Повик за Ставовите на Адвокат Општи (CVSG) ќе го понуди прв материјални увид во коцкање ставовите на дојдовен администрацијата на Претседателот-Избира Доналд Трамп (чија сестра Maryanne Адут Бери беше меѓу Третото Коло судии кои ги отфрли Њу Џерси е најновата понуда во 2015 година).Тоа е погоди никого, кога Трамп е Адвокат Општи може да поднесе владата е краток, по која Судот ќе одлучи дали или не да се слушне Њу Џерси е жалба.Тоа е подеднакво јасно кој Адут може да избере да служи како Адвокат Воопшто.Медиумите scuttlebutt има сведени на shortlist надолу за да Чак Купер, на десното крило litigator кој има блиски врски со Сен сем е град казино shreveport промоции. Џеф Сесии, Трамп е кандидат за НАС јавниот Обвинител, и Џорџ Conway, сопруг на Трамп медиуми точка лице Kellyanne Conway.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre сем е град казино shreveport спа.