како не craps работа на терен

каде е највисок удели покер во rdr2

Обложување тома скок 16 проценти следниве сабота/недела сплит за отворање на играта Лондон, 17 август 2015 – велика Британија е bookies се започна оваа година Од Премиер Лигата со тресок.Следните тивко два месеци , на отворањето викенд на новата сезона доколку навремено потсетник за тоа колку љубовта на народот и punters имаат за "најдобра фудбалска лига во светот'.Ексклузивни податоци од глобалната плаќања лидер, Worldpay, открива дека поделбата на отворањето викенд игри во текот на саботата и неделата, наместо да ги држи сите во сабота како што беше направено традиционално, придонесоа за значителен скок во обложување тома и трансакции.Година на Година (годишно ниво) трансакција за јачина на звук за викенд се зголеми за 16 проценти, додека просечната вредност на поединечни трансакции е 15 проценти повисока.Податоците, исто така, покажува имаше огромен скок и во обем и вредност на трансакции обработени од Британија е онлајн bookies во текот на оваа година Од Премиер Лигата отворање викенд.Во споредба со просечна петок до недела во offseason, обемот на трансакции скокна 32 проценти*.Алан Вотсон, Заменик на Претседателот на Коцкање, Глобалната e-commerce на Worldpay, рече: "На Премиер Лигата е навистина еден од најдобрите фудбалски лиги во светот и нашите податоци покажуваат само како вредни тоа е за велика Британија е bookies.Со оваа година се отворање на натпревари се шират во текот на повеќе денови bookies беа во можност да испорача повеќе можности да учествува во акција од кога било досега.По се кандидира на punter-friendly резултати минатата сезона, тие ќе се надеваат дека за некои тегоби во почетокот на сезоната за да се вратите во нормалниот тргување маргините.Што се мобилни и производ развој, како што се "Пари-Out", продолжи да вози раст, тоа треба да биде голема сезона на фудбалот, кулминирајќи во Евра во Франција следното лето." Премиер Лигата е најстариот-гледавме фудбал лига во светот и емитува во 212 територии од целиот свет, со живи акција демонстрирани од 80 различни радиодифузерите да 643 милиони домови.Телевизиската публика за Премиер Лигата се проценува на 4,7 милијарди долари.Премиер Лига претходно оваа година обезбедени рекорд кршење дел од £5.136 милијарди долари со Небото и BT Спорт за телевизиски права за три сезони од 2016-17 како не craps работа на терен. *Worldpay сметаат за време на викендите помеѓу 5-ти јуни 2015 година и 26 јули 2015 година како offseason викендите За повеќе информации ве молиме контактирајте Nitesh Khetani E: [email protected] За податоците цитирани Бројките се според Worldpay e-commerce трансакциска податоци, за трансакции обработени за својата коцкање клиенти во текот на јуни 2014 година – август 2015 година како не компулсивно коцкање промена на мозокот.

За Worldpay Worldpay е водечки глобален провајдер на плаќање и ризик услуги, обработка милиони трансакции секој ден.Ние обезбедуваме крај-до-крај услуги, вклучувајќи картичка стекнување, министерство за финансии, портал, алтернативни плаќања и управување со ризик, од кои сите може да бидат обезбедени со еден интеграција на Worldpay.Ние се направи глобална плаќања едноставен за многу од светските водечки organisations.www.worldpay.com/global Твитер: @Worldpay Facebook: www.facebook.com/worldpay Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre каде е холивуд казино во чикаго.