слотови одмор неограничен број на монети apk

ѕвезда казино голд коуст вработување

Тони Fung е Aquis Група има продолжен рокот за завршување на неговата $276 милиони стекнување на Гребен Казино Доверба и неговите поврзани субјекти.Изјавата дојде по Aquis' соопштение што го добиле со текот на 81% од единиците во Гребен Казино Доверба и дека тоа обезбедил регулаторни одобрувања од неколку федерални агенции, вклучувајќи ги и Странските Инвестиции Одборот за Ревизија (FIRB) и (Australian competition and Consumer Commission (ACCC).Компанијата изјави дека тоа е потребно повеќе време за да заврши некои исклучителни потреби и услови, на тој начин одлуката за продолжување на рокот за acceptances на ноември 28, 2014 година слотови одмор неограничен број на монети apk. Еден е Квинсленд игри регулаторната probity одобрување и други е 90% минимум прифаќање услов за стекнување на Гребен Казино Доверба.Хонг Конг милијардер и Aquis претседателот, исто така, укажаа на тоа дека компанијата има направено напредок во обезбедување на одобренија со Канцеларијата на Алкохол и Игри Регулатива (OLGR) во Квинсленд слотови одмор неограничен број на монети андроид. "Да им овозможи на некои повеќе време за да го исполнат овие два услови, ние сме проширување на затворање на датум на понуда за 28 ноември 2014 година," Fung се вели во соопштението. "Во нашиот поглед, продолжување дава голема можност за OLGR да ја заврши својата истрага и советуваат на исходот." Fung има направено никаква тајна за неговата желба да се стекнат со Гребен Казино Доверба со цел компанијата да се воспостави себе во заедницата и да се изгради својата база на клиенти во областа и, исто така, привлекување на странски посетители од Азија, додека истовремено изградба $8.15 милијарди integrated resort е изграден во исто време ѕвезда казино голд коуст промоции. Fung, исто така, истакна дека ќе биде тешко за Aquis да поминат пет години изградба на голем одморалиште без ingratiating себе и својот бизнис во заедницата.Што би tantamount да се седи idly страна како туристичко место е изградена без добивање на прва рака изгледа на игри навики на заедницата и жалба на регионот како туристичка дестинација за странци ѕвезда казино голд коуст вработување. Fung верува дека сопственик на Гребен Казино Доверба ќе одат долг пат во создавање дека блискоста дека голем Aquis одморалиште може да се користи веднаш по тоа се отвора во вториот дел од декадата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre ѕвезда казино голд коуст qld.