Online usa casino real money

молчи и sneaky казино heist отстранување на отпадот

Во посочи забелешка од клупата на вторник, Кларк Каунти Окружниот Судија Елизабет Гонзалес така, навести дека таа не е за купување на одбрана подигната од Лас Вегас Песоци Корп и Песоци Кина Ltd.да парирам на казни за нивното однесување во случајот донесе со поранешниот топ извршен Стивен Jacobs.Додека одржувањето на приговор до прашање донесува Jacobs адвокат Тод Bice, Гонзалес, додаде, "јас се согласувам со Г-Bice дека постојат одредени недоследности во спин кои се дадени на суд", кој треба да биде резервирано за друг потенцијал санкции акција.Тоа особено flashpoint се фокусираше на тоа дали Песок не се претвори во текот на одредени документи Jacobs побара да се направи неговиот случај затоа што Песоци адвокати не ги сметаме за релевантни online usa casino real money. Jacobs адвокати веќе разговарале за притискање на своите санкции акција поради она што тие сметаат дека е сторена повреда на судот цел да се обезбедат докази.Но, пошироко прашање на сегашната расправа, се должи да се заклучи денес, е дали Песоци hoodwinked судот за околу една година.Песоци' правен тим навеле дека не може да обезбеди околу 100.000 пораки и други документи Jacobs сакав бидејќи тие беа во Макао и предмет на неговите Лични Податоци Заштита на Дело, иако хард диск содржи нив беше во Лас Вегас.Песоци рече дека тоа не е ништо лошо online usa casino no deposit bonus codes.
"Одбраната ние се стави напред .. online us poker sites real money. е дека не постои правна должност да го открие тоа до својата чест направени својата чест владеачка на Мај 24, 2012," рече Песоци Кина адвокат Бред Брајан, кој исто така зборуваше за Лас Вегас Песоци.На тој ден, Гонзалес повика исклучување на усна расправа за да се утврди дали Кларк Каунти суд може да ја спроведе надлежноста над Песоци Кина, каде Jacobs работел како извршен ДИРЕКТОР, додека тој беше отпуштен во јули 2010 година, по назначувањето што траеше нешто повеќе од една година.Еден месец подоцна, во Лас Вегас Песоци се изјасниле дека хард дискот е зачувана и на локално и на издаде каталог на повеќе документи во почетокот на јули.Но Гонзалес потсети дека на пред расправата на тема на електронските докази, Песок pleaded дека неговите раце се врзани со Macau закон.За многу од вторникот, Лас Вегас Песоци адвокат J молчи и sneaky казино heist отстранување на отпадот.

Стивен Ѕиркаат седеше како сведок во текот на неговата улога во справување со докази.Тој сведочеше дека тој прво научи на крајот на 2010, или на почетокот на 2011 година дека документите биле преместени во Лас Вегас, некои на кои тој се ревидира и да се испечати во Мај 2011. Во врска со последново време, тој рече дека слушнал за Макао податоци закон.Кат рече тој му рече на судот во јуни 2011 година дека Лас Вегас Песоци имаше електронски податоци кои се однесуваат на Јакобс, но тоа "јас откриени генерално, јас не се открие специјално" кои документи беа вклучени silent hill 2 слот машина.
Bice, истакна за време на неговото сослушување што Ѕиркаат не се стави таа причина напред во јуни минатата година, кога хард диск прашање дојде до главата..