бесплатни онлајн покер omaha pot limit

тројно двојно црвено

Џон вид треска, Главен Извршен Директор на Betfred, наводно, ја напуштија својата улога со Warrington-базирани букмејкер по повеќе од 30 години со компанијата.Вид треска презеде како извршен ДИРЕКТОР од Betfred основач Фред Направено во јули 2014 година, го промовираше од позиција на Управниот Директор, со Направиле сет да го преземе вид треска надлежностите на привремена основа бесплатни онлајн покер omaha pot limit. Betfred допрва треба да ги открие причините се прашува вид треска е заминување.Сепак, фактори, вклучувајќи декември 2014 воведување на велика БРИТАНИЈА далечински игри должност и исклучителни предмети од £83.7 m под влијание на оперативен губење на г 76.7 m за годината што завршува на 27 септември 2015 година, управување со компанијата наводно одлучувањето промена е потребно да се смени оваа претстава.Дербито Пост цитирани Фред Направено како вели: "Јован вид треска се оддалечила од Betfred Група како извршен ДИРЕКТОР тројно двојно седум слот машина. "Јас би сакал да се заблагодарам на Џон за неговите 30 години на лојални unblemished услуга и посакувам на него и за иднината тројно двојно срца слот машина. "Засега ќе биде под претпоставка дека сите Јован должности." Во врска со вест, извештај во Ирски Независни изјави дека Betfred е да се биде успешен во својата понуда да ги стекнат 350 до 400 обложување продавници кои Ladbrokes и Корални мора да го продаде со цел да се заврши своето спојување. тројно двојно црвено.