мали казино aix en прованса

казино jeux ле grau du roi

Операторот Небото Обложување и Игри (Скај Залог) генерирани оперативен профит од £30m за периодот од 30 јуни 2014 година до 19 Март 2015 година мали казино aix en прованса. Денот на 19 Март беше кога забава компанија Небото завршен продажба на 80% контролирање удел во Небото се Обложуваат на приватната фирма CVC Капитал Партнери и Небото се Обложуваат со резултатите беа презентирани како прекине со работа.Небото задржана на сопственички удел од 20% во организаторот по завршувањето на договорот, а на Небото се Обложуваат име се уште се користи од страна CVC, како дел од долгорочниот лиценцирање договор помеѓу двете компании.Приходите за периодот беше £158m и добивка пред оданочување беше £630m.Профит на располагање на Небото Залог е г 600m, додека добивката за годината беше £620m казино jeux ла seyne sur mer. CVC е стекнување на Небото Залог во вредност на г 800m и Небото примиле парични средства на г 600m и продавач на кредитот забелешка, а тоа ќе биде право за понатамошно разгледување потенцијални на CVC постигнување на минимум врати критериуми на својата инвестиција.Небото се Обложуваат со резултатите беа дел во компанијата-широк резултати за Небото за годината што завршува на 30 јуни 2015 година и се објавени заедно со претходно објави резултатите за годината што завршува на 30 јуни 2014 година казино jeux lamalou les bains.

Приходи за годината што завршува на 30 јуни 2014 година беше £182m, а оперативниот профит беше £57m и добивка за годината беше £45m. казино jeux ле grau du roi.