најблиската казино во царскиот плажа

места за јадење во близина на холивуд казино lawrenceburg индијана

Бојд Игри извршен ДИРЕКТОР Кит Смит зборуваше исклучиво за Коцкање Insider на предлогот на интегритет такси и верува дека тие ја поткопа вредности на Лас Вегас оператори.Елита-ниво лиги, како на пример, MLB и НБА, веќе ги споменавме полнење оператори 1% од спортско обложување се справи со вклучување на нивните релевантни натпревари.Со користење на 1% провизија и 5% се одржи, ова може да грубо да работи од 20% од приходите.Додека лиги се намали своето барање цената да се 0.25%, оператори низ НАС се уште се најдат на овој неоправдана употреба на сила.Смит се согласува, кажувајќи Коцкање Insider: "јас сум силно се противат и искрено многу навреден од страна на терминот, бидејќи интегритет такси подразбира бевме работат со недостатокот на интегритет во минатото."Можам да ви кажам ние сме управувана спортско обложување, тука во Невада повеќе од 40 години на многу високо ниво, со многу неколку скандали."Смит додаде: "Ние не треба интегритет такси; ние сме биле тоа и за многу долго време.Ќе не видите во велика БРИТАНИЈА, или на друго место во светот.Јас сум навреден од страна на целата претстава."Смит беше кажано за Коцкање Insider за претстојните НИ извршен ДИРЕКТОР Посебни, треба да биде објавена во септември/октомври издание на списанието.Кликни тука за да прочитате кога на располагање. најблиската казино во царскиот плажа.