тула слотови тим зграда предизвик

она што покер чипови за да ја купи

Шведската казино игра програмери NetEnt имаат ова утро го издадоа нивниот привремен извештај за година 1 Јануари - 30 јуни 2019 и тоа го прави интересна за читање.Приходите за првата половина на годината беа SEK 837m со оперативна добивка во износ до SEK 256 (283) милиони денари, а маржата на 30.6 (32.6)%.Во вториот квартал од годината NetEnt објавен 7 слот игрите во вкупно која слот Narcos можеше да се најпопуларни.Компанија основана клиент договор со Предлог Кралевите во Њу Џерси и така да прилагодите подружница во Обединетото Кралство.Додека комерцијалните донесена е одлука да не го продолжи лиценцата во Британска Колумбија (Канада).Коментирање на NetEnt е привремена извештај, Тереза Hillman, Група Главен Извршен Директор рече: "Во вториот квартал, NetEnt на вкупните приходи е намален за 4,1 проценти (-6.6 проценти во евра) во однос на временски период минатата година." "Развој личи дека на првиот квартал, со слабост во Нордиските земји, а пред се во Шведска, управувано од страна на помалку играчи и пониски ARPU од новата регулатива е воведено на почетокот на годината." "Ние сме присутни во 23 регулирани пазари, кои придонеле за 49 проценти од вкупните приходи во квартал.Надвор од Шведска приходите од оние пазари пораст од 1.7% во евра во текот на периодот, со раст доаѓа, главно, од НАС (Њу Џерси), Источна Европа, Шпанија и Португалија." "Ние потпишавме осум нови договори со клиентите и започна десет нови клиенти во текот на кварталот.Меѓу неодамна лансираше клиенти е фински во државна сопственост коцкање оператор Veikkaus, каде што нашите игри беа добро примени бидејќи тие беа започна на крајот на јуни." "Ние потпишавме договор со DraftKings во Њу Џерси, кој е пазар каде што продолжуваат да видите цврст раст.Ние сега со нетрпение очекуваме да на нашите започне во Пенсилванија како што на пазарот се отвора следната недела, откако потпиша уште еден клиент, Раш Улица, по завршувањето на кварталот." Hillman, исто така, го повтори NetEnt е зајакната позиција во рамките на велика БРИТАНИЈА пазарот и дека компанијата беше продолжува да инвестира во долгорочни раст. тула слотови тим зграда предизвик.