Catalogue promo geant casino gap

земја со најголем коцкање го оценувате

Ирска е министерство за финансии потврди дека е лансиран високо ниво преглед на тековните Ирски обложување, правилата за оданочување, со цел реформирање на нив.Обложување на доход е вклучена како дел од поширок преглед од страна на Даночните Стратегија Група, која е мандат од страна на 2016 година Финансии Сметка.Ревизијата се фокусира на далечинскиот сектор, особено на ефектот од промените на двете индустријата и владата од страна на 2015 Обложување (Дополнување) Акт, како и влијанието на потенцијалното зголемување во стапките на обложување должност.Тоа бара повратни информации за да се потврди ако сегашниот модел на оданочување на прометот е соодветно за индустрија и која нивоа на обложување данок се соодветни.Преглед исто така, се труди да го процени потенцијалот индустрија апетит за движење bookmaking оданочување од букмејкер на bettor и потенцијал bettor оданочување начини кои би можеле да се користат.Операторите се обврзани да ги достават своите повратни информации за Ирски Одделот за Финансии од страна на 19 јуни, со цел за нивните ставови да се смета како дел на преглед. catalogue promo geant casino gap.