ресторан казино palavas les flots

рози казино во хемптон va

КПМГ Гибралтар eSummit 2016 година Приколката од Ashgrove Маркетинг на Vimeo.Во регулаторните и индустријата вести денес можеме да видиме на 6 годишна КПМГ eSummit во Гибралтар на Sunborn Хотел.На настанот, кој повеќе од 30 предавачи и панелисти кои се покривање на сите аспекти на е-бизнисот, вклучувајќи спојувања и превземања, регулатива, даночна, и новите технологии.Назад со популарна побарувачка се IMGL masterclasses со фокус на промена на Европското законодавство, eMoney случувања, како и технолошки напредок.Еден говорник кој ќе биде проследено тесно е д-Р Thaer Сабри, Главен Извршен директор на Електронски Пари Асоцијација.Тој ќе се разговара на симбиоза која постои помеѓу eGaming и eMoney и објаснување како алтернативни начини на плаќање може да биде најбезбедно за играчите фондови.Далечинскиот Коцкање Друштвото Павле Морис ќе разговараат регулаторната предизвици и нуди решенија како повик за индустрија единство во одговор на нови прашања и обврски кои се појавуваат речиси секојдневно, со фокус на социјално одговорен и позитивно фокусирани одговори.Проблемот коцкање е упатено од страна на Професорот Дејвид Forrest на Ливерпул Универзитетот.Домаќин на други предмети се опфатени вклучувајќи Индиректните Даноци, Дата Аналитика и Сајбер Безбедност кои ќе бидат опфатени со КПМГ експерти.Индустрија професионалци заинтересирани за истражување на денешната понуда, како и на претстојните eSummits може да се најде на КПМГ eGaming на Самитот во 2016 – Гибралтар листата на Светот Казино Директориум е iGaming Конференции и Семинари Календар. ресторан казино palavas les flots.