демонот е душите вера чудо слотови

слот машина монети падне преку

Филипини-врз основа на коцкање оператори, но еден претседателски потпис далеку од нови анти-перење пари барања.Во вторникот, на Филипините Сенат едногласно усвои и трето читање на Сенатот Бил 1468, кој има за цел да вклучуваат коцкање оператори – копно-базирани, онлајн и shipboard – како и junket оператори како "покриени лица" под земјата е Анти-Перење Пари Акт (АМЛА).Сенатот на гласање дојде еден ден откако претставничкиот Дом едногласно одобрени од својата сопствена верзија на планот.Сите што е потребно сега е Претседател Rodrigo Duterte да потпише мерка во законот, чекор Duterte се очекува да ја преземе на почетокот од следниот месец.На гласови дојде во умираат дена на тековната законска сесија, како законодавци се обидува да се исполнат јуни рокови наметнати од страна на Азија Пацифик Група на Перење Пари (APG), која беше поттикната од Филипини да ја поправат неговото одбивање да вклучуваат коцкање оператори како 'се опфатени лицата' кога го одобри АМЛА пред неколку години.Под ревидирани правила, коцкање оператори ќе се бара да известуваат сите еден трансакции, вклучувајќи акумулирано wagers – над P5m (US $100k), која е десет пати поголема од P500k прагот кои мора да се почитуваат од страна на не-коцкање оператори под АМЛА.Збирот е, исто така, значително повисоки од $10k трансакција прагот кој НИ казина се потребни за да се пријават на федералните власти.Тоа е јасно дали се APG ќе се земе во предвид дека P5m фигура доволно строга за резервни понатамошни критики на Филипините индустријата за игри.Сепак, Куќата верзија на АМЛА амандман се наведува дека на прагот може да се прилагоди "по препорака на конгресот надзорен комитет." Филипините законодавците имаше оправдано нивната почетна неподготвеност да вклучуваат казина под АМЛА се должи на земјата желба да не го попречува растот на својот нов интегриран одморалиште индустрија.Но, глобалната наслови предизвикани од 2016 година Bangladeshi банка heist – во која $81m на украдени пари беше пренасочени преку Филипините гејминг индустријата – предизвика сериозни преиспитаме на законодавни приоритети.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre демонот е душите вера чудо слотови.