казино во буена виста ко

холивуд казино lawrenceburg настан центар

Индиски игри приходи се зголеми на своите највисоко ниво некогаш после пак да се врати од пад во 2009 година казино во буена виста ко. Бројки за 2010 година покажа приходи за U холивуд казино lawrenceburg вклучена цени.
пазарот се зголеми 1.3% на $26.73 милиони евра.Се зголемува на национална основа беа во целосен контраст на некои држави.Калифорнија е народот е најголемиот Индиски игри државата и видов 2,5 проценти се намалува.Конектикат, број три на племенски водач одбор, беше полошо од приходите надолу 4 проценти холивуд казино lawrenceburg проверете во време. "Позитиви беа дека сте имале помали држави носи поголема тежина и дека избалансирани работи надвор", рече авторот на Индиски Игри Индустрија Извештај, Алан Meister.Помали пазари, правење огромни скокови вклучени Оклахома, до 3.9 проценти; Вашингтон, што претставува зголемување за 7.5 проценти; и група од седум казина во Алабама, Тексас и Алјаска зголемувањето 12.8 проценти.На таа листа, Оклахома има најмногу казина (113) и племиња (33) од секоја држава и помина Конектикат во приходите пред четири години.Да им даде идеја на Оклахома е големината на целата земја има 239 племиња оперативни 448 казина во 28 држави.Тоа е долг пат надвор од Индиската гејминг индустријата е најголемиот локација, Калифорнија.Рецесијата ги погоди Златна Држава за да испратите приходи истегне за да $6.78 милиони евра.Тоа се уште поседува 25% од целата земја е Индиски игри приходи и трае повеќе од двојно дека на Оклахома.Флорида е уште една држава која се погодени од racinos се отвори и тоа значеше само 0,7% зголемување на приходите.Казино Град Притиснете објавува Meister извештајот, која е беспрекорно подготвени за повеќе од 12 месеци, во овој период секоја година.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre холивуд казино lawrenceburg настан центар.