шансите на блек џек во казино

гласот франција покер лице

Играч кој учествуваше во Светската Серија на Покер (WSOP) и беше започна надвор од турнирот, сега се соочува со обвиненија врз основа на терористички закани во Лас Вегас.Кенет Штраус, возраст 45, бил уапсен кон крајот на јули надвор од Вегас во Дресот на Труба Меѓународни Хотел по полицијата беа известени дека сомнително лице се пријавиле во објектот.Започна надвор од Црвена Карпа Хотел: Штраус имаше очигледно беше на чело на Трамп сопственост, откако се започна надвор од Црвена Карпа Хотел.Тој беше отстранет од објектот по семејство обвинуваат за обидуваат да ги привлечат нивното осум-годишно дете во хотелот базен.Поради инцидентот, Штраус беше обвинет за trespassing и отстранети од просториите.Жалбата во однос на детето се уште се истражува.Според news3lv.. шансите на блек џек во казино. Вегас Митрополитот Полициска станица контактирани Труба Хотел секторот подоцна во вечерта во која се наведува дека ако Штраус почна да дејствува erratically или да се закани да го контактирате одделот.Тоа не беше долго после тоа, на Венецијански Хотел беше предмет на самоубиство повик кој службеници подоцна научив беше Штраус, кои беа регистрирани како гостин на имотот.Строс кажано безбедност на Венецијански дека ќе му наштети на некој кој дојде во близина на него заедно со себе.Откако службеници пристигнале на местото, играчот веќе лево.Полицијата беа во можност да ги пратите него да Труба Хотел, каде што беше однесен во притвор.Тој беше обвинет врз основа на неговата активност на Венецијански како и Твитер објави дека се од опасна природа што полицијата откри.Опасна Активност: На Твитер објави една изјави дека сите казина, кои беа забранети Штраус ќе биде " уништен ефективно веднаш.' По интервјуто со Штраус, тој беше уапсен за Terroristic Закани врз основа на она што тој го рече на Венецијански.Додека се во притвор, Штраус бил во можност да пристапите на неговиот телефон и да го користи тоа време за да избришете контакти, како и пораки и твитови.Тој кажа полицијата, тој не знае својата лозинка и се враќа во телефонот за да службеници.Ова не е само време на WSOP играч има дејствува erratically во Лас Вегас.Во почетокот на јули, тој беше обвинет за trespassing во Рио Хотел и Казино за изложување на себе.Тој беше пуштена во WSOP во времето.Тој, исто така, беше дадена trespassing информации на Luxor за изложување на себе, а во craps табела. шансите за блек џек основна стратегија.