е реки казино во питсбург пенсилванија се отвори

кога ќе apache небото казино се отвори

apanese игри-опрема производител Сега Sammy Создавање Inc вели дека има назначен Скот Winzeler (на сликата) како претседател и главен извршен директор на Сега Sammy Создавање САД Inc, во целосна сопственост врз основа подружница во Невада, во сад.р Winzeler се вели дека имаат повеќе од 25 години искуство во индустријата за игри.Тој ќе биде одговорен за надгледување на компанијата работење во Северна Америка и се фокусираат на проширување на фирмата присуство на тој пазар, рече Сега Sammy места во понеделник соопштение за медиумите е реки казино во питсбург пенсилванија се отвори.
Имаме само го отвори нашиот Лас Вегас канцеларија минатата година, а ова ќе биде многу возбудливо време да се Скот се придружите на нашиот тим", рече Hisao Oguchi, претседател и извршен ДИРЕКТОР на Сега Sammy Создавање, во подготвена изјава.e додаде: "Скот длабоко разбирање на индустријата, поддржан со години на работно искуство преземање на водство во домашни и меѓународни области ќе позитивно влијание на нашиот тим, и ние сме убедени дека неговите стратегиски раководство ќе придонесе да се донесе одржлив успех на нашата компанија." кога ќе asda божиќ испорака слотови се достапни.