како да се победи покер цело време

како да се отстрани казино забрана

За еднаш, во светот две најголемиот казино дестинации имаме нешто заедничко по пристигнување зголемен за двете дестинации во јули.Основачкиот татко на казино бизнис, Лас Вегас, видов тренд на зголемување на пристигнување продолжи со пристигнувања во McCarran Меѓународниот Аеродром до 4.9% во споредба со годината претходно.Тоа изнесува вкупно 3.7 милиони евра за месец кои придонесоа за вкупно 24million за годината досега.Многу од тоа е одредување на меѓународен сообраќај зголемува и во јули, таа бројка беше 17.6% во однос на годината пред тоа.Мексико и Канада беа земјите ви благодариме за тоа како нивните авиокомпании објавено зголемува.Во истражувачкиот извештај, Rodman & Renshaw аналитичарот Роберт LaFleur, напиша, "Неколку години на големи намалувања во airlift му наштети на способноста на Лас Вегас да се апсорбираат (хотел опременост) и дополнувања влоши криза.По три години на парчиња, 2011 има докажано да биде пресврт година." Проекциите за остатокот од година покажуваат дека овој тренд ќе продолжи, па дури и да почне да се забрза.На енклава тие поминале палка за да во казино бизнис лига маса, Макао, исто така, видов пристигнувања се зголеми во месец јули.Пристигнување зголемена од 18% на 2.55 m месец во споредба со минатата година, и повеќето од нив беа истиот ден посетители кои Macau успева на.Тие придонеле за 51.9% (1.32 m) на месец посетители и не посетителите дека многу од енклава, се со цел за.Земјата што видов најголемо зголемување на износот на граѓаните заминување за енклава беше Кина, каде броевите се зголеми од 287.9%.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се победи покер цело време.