продавница galerie geant казино план де campagne

покер шансите флеш нерешено по flop

Филипини игри регулаторот издаде својот прв предупредување во врска неодобрени онлајн коцкање технологија на услуги.Во понеделник, на Филипините Забава и Игри Корпорација (PAGCOR) издадени на прекин и да се воздржи цел да се сите негови Филипините Префрлани Игри Оператори (POGO) во однос на нивната употреба на игри содржини од Eaglesky Технологија, Забава и Игри Компанијата продавница galerie geant казино план де campagne. C&D цел наведува дека Eaglesky "не е акредитирана Обезбедувач на Услуги под POGO Правила и Прописи заради тоа не може да снабдување игра содржина [sic] да POGO Оператори." Нарачката забележува дека Eaglesky, која е регистриран на Филипините' Кларк Специјална Економска Зона, работи под BBIN бренд продавница geant казино порто vecchio. BBIN е долгогодишен снабдувач на Азија онлајн коцкање индустрија, обезбедување на бело-етикета технологија на клиентот листата што BBIN тврди дека врвот 500 оператори во Азија сам продавница geant казино клермон феран. BBIN нуди полн спектар на производи вклучувајќи ги и обложување спортски, игри на среќа, како и случаен број генерирани и телевизија дилер казино игри преку двете интернет и мобилни канали покер шансите флеш нерешено по flop. Curiously, BBIN Меѓународен Ограничен името се појавува на најновото ажурирање на POGO licensees, која PAGCOR објавен во понеделник.Листата содржи 39 имиња, кои, исто така, не mesh со јавна изјава од страна на PAGCOR онлајн лиценцирање одделот претходно овој месец, дека регулаторот имаше издадени 42 POGO лиценци за датум.На POGO режим, што се однесува до онлајн коцкање оператори, даватели на услуги и играч агенти, беше креиран од страна на PAGCOR минатата година.Новиот режим беше наменет како средство за PAGCOR да врши повеќе контрола над Филипините онлајн коцкање индустрија, која претходно беше надгледувана од страна на земјата различни специјална економска зона органи.На POGO систем беше исто така наменета за зајакнување на владините приходи, и PAGCOR во моментов е во процес на избор на трети лица ревизор за да се утврди колку приходи својата POGO licensees се генерира.Резултатите од ревизиите не само што ќе се утврди дали PAGCOR одлучи да издаде повеќе POGO licensees, но, исто така, ќе послужи како репер за PAGCOR да се потенцијално ги ревидира своите онлајн коцкање даночен режим.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.