4 парче toaster со екстра широк слотови

сив орел казино настани откажани

Месец февруари беше добра за целосна услуга казина од Охајо.Според последните извештаи предвидено од страна на Охајо Казино Контрола Комисија (pdf), државата се забележува благ пораст во приходот при споредување на минатиот месец до февруари на 2017 4 парче toaster со екстра широк слотови.
Вкупно, националната приходи за казино игри дојде во $67.6 милиони денари, што е за 0,6% зголемување од претходната година.Коцкање места во Синсинати и Толедо доведе полнење, да му се помогне на државата да се види да се зголеми во февруари 2018 4 парче toaster со длабоко слотови. Најдобар подобрување беше виден на Џек Синсинати Казино.Овој игри место заработил $17,052,513, што е нешто повеќе од 2% повеќе од февруари минатата година.Холивуд Казино Толедо исто така, видов мало зголемување од 1,3%, заработка $15,674,625 за месец.Џек Кливленд Казино и Холивуд Казино Колумбо и го виде се намалува во споредба со февруари 2018 и 2017 вкупно.За Џек Кливленд Казино, местото донесе во $16.3 милиони евра за месецот кој е само околу 1% помалку од претходната година.Холивуд Казино Колумбо беше долу малку помалку во 0,5% со само над $18 милиони евра во приходи.Кога се гледа на месец до месец изнесува, февруари исто така беше добар месец.Државата заработува околу $4.6 милиони евра повеќе отколку во јануари, кога $63 милиони евра беше генерирани.Кога се гледа на седум racinos на државата, места кои нудат видео слотови и коњски трки песна, заработката дојде во $79.5 милиони евра.Тоа е зголемување од 1,5%.Тоа беше чудно да се види дека приходите на racinos остана на високо крајот како Belterra Парк на Синсинати беше затворен за блиску до две недели поради поплави на Реката Охајо. 4 парче toaster со 2 слотови.