живеат надвор од рулет

реката дух казино тулса концерт распоред

Меѓународниот Музички Награди 2012 соопшти денеска дека Големата Фондацијата не е избран за добротворни корисник на претстојните церемонија, поставено на претставување на најдобрите во индустријата.Како добротворни лицето на коцкање индустрија во велика БРИТАНИЈА од 2002 година, Големиот Фондацијата е велика Британија е најголемиот финансирање на телото, и добивањето на доброволни донации за поддршка на општествено одговорни коцкање истражување, образование и лекување.Преку својата поврзаност со Меѓународни Игри Награди, Голема Фондацијата надежи да ја допрат до земјата-базирани онлајн игри организации присутни во обид да се подигне дополнителни средства и свест за својата работа.Терминот исто така е одлична вест за Меѓународниот Музички Награди, кои се обиде да создаде и одржува одговорен игри етос.Неговата верност со Голема ќе помогне кон изработка на земјиште-базирани и онлајн глобалните индустрии побезбедно место за гејмери.Се чини IGA се прави добра работа за добивање на сите hyped до и возбуден за настанот, што го најави овде, таму и секаде, како на веста доаѓа еден ден откако тие ги откри shortlists за нивниот следен круг на презентации.Меѓу номинираните за земјата-базирани категории се Градот на Соништата, Одморалишта World Sentosa и Венецијански Макао, со некои од оние во онлајн категории 188BET, SBOBET, bet365 и PKR.Како што е споменато во нашиот извештај на IGA shortlists вчера, судејќи настан за втора година работи ќе биде човекот сам, Калвин Ayre.Како голем фан на добротворна работа преку неговата работа со Калвин Ayre фондацијата, тој ќе биде екстра задоволство да бидат вклучени со IGA по веста на Голема е припадност.Наградите на настанот, кој е вети дека ќе се "блескави, престижниот и шик" од страна на IGA, ќе се одржи во Лондон е "Шератон" Парк Лејн Хотел, на 23 јануари.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre живеат надвор од рулет.