Galette pomme de terre casino

зголемените орел казино waterpark ден да помине

G2E Азија направени тешката одлука да го одложи својата 2020 покажува како продолжение патување ограничувања присутни премногу неизвесност за одржување успешни и безбедни настани оваа година", рече Josephine Ли, главниот оперативен директор на Полињата за Изложби Кина, во подготвена изјава galette pomme de terre casino. "Во консултација со нашите клиенти, излагачи, и локалните власти, што го истраживме секој опција безбедно да се одржи на овие програми за оваа година, но на крајот се најде најдобриот тек на акција е да се одложи за 2021." s Ли изјави дека одложувањето на емисии ќе се направи подготовка работи полесно за сите засегнати страни вклучени во G2E Азија настани и овозможи на организаторите "да се фокусира на најбезбедно и најуспешните G2E Азија настани уште во 2021." galette de pomme de terre casino.