кој е сопственик на нијагарините fallsview казино

како да се биде домаќин на покер ноќ прибирање на средства

"Ние сме во подготовка, со нашите банкари, да се подготви таа особина да се продава", рече тој кој е сопственик на нијагарините fallsview казино. .С.-врз основа казино оператор Лас Вегас Песоци Корп пријавени зголемување на компанијата широк четвртиот квартал приходи, делумно помогнат од првата четвртина на работата на својот најнов одморалиште, на Parisian Macao (на сликата), отворена во септември 13 во Макао е Cotai област.roup-широк, на U кој е сопственик на palm beach казино. Нето-приходи за Песок Кина е намален за 7.9% на US$348 милиони евра во периодот, според матичната компанија.ull година 2016 година вкупната нето приходи за Песок Кина опадна од 2,5 проценти на US$6.69 милијарди долари, во споредба со САД$6.86 милијарди долари во 2015 година како да се биде домаќин на покер турнир прибирање на средства. Ние сме малку изненаден во сила на премијата масовна побарувачка за Parisian", рече Роберт Голдстејн, претседател и главен оперативен директор на Лас Вегас, Песок во текот на конференцискиот повик.e додаде: "Ние поставен тоа повеќе како мас сопственост.Ние сме толкувањето на собата мешавина, што се додавање на некои повеќе suite производ.Тоа нема да започне до крајот на 2017." ther својства во Песок Кина портфолио – имено Венецијански Macao, Песок Cotai Централна и и Песоци Macao – пријавени се намалува со зголемувањето на нето-приходите, пред си, се должи да се намалува во казино приходи.Четири Сезони Хотел Macao и Плаза Казино беше само имотот да се префрлуваат на тренд, објавување 3.2 проценти зголемување на нето приходите во четвртиот квартал да US$163 милиони денари како да се биде домаќин на покер ноќ прибирање на средства. или полно работно година 2016 година, Лас Вегас Песоци пријавени нето-приходи од НАС$11.41 милијарди долари, долу 2,4 проценти од претходната year како да се биде домаќин на покер кандидира прибирање на средства. Лас Вегас Песоци пријавени Macau EBITDA [заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација] 5 проценти подолу на Улицата [инвестиции заедницата], и normalised резултати 11 проценти подолу," аналитичарите Камерон McKnight и Роберт Брег, од Велс Фарго Хартии од вредност ДОО, пишува во белешката по компанијата резултати најава.ccording аналитичарите Vitaly Umansky, Жен Гонг и Јанг Xie од Sanford В.