како да се кандидира за планирање на покер

концерти во дакота дини казино

Судбината на дневниот фантазија спорт (DFS) во Мисисипи сега се наоѓа во рацете на Gov како да се кандидира за планирање на покер. Фил Bryant.Гласањето 46-6, на Мисисипи законодавниот дом ја одобри мерка која ќе го отвори патот за соодветно регулирање на DFS во државата.Дневниот Весник известија дека бил сега се чека за потпис на Bryant.Куќа Бил 967 дава право на Мисисипи Игри Комисија за регулирање на фантазијата спортски натпревари онлајн или во казино, вклучувајќи и однесување на позадина проверка и годишната ревизија на DFS оператори и издавање на државна лиценца.Законот, исто така наметнува осум проценти данок на DFS приходи и контурите на потрошувачите заштита, како што се: забрана на работникот да игра на оператори; утврдување на минимална возраст од 18 години за корисниците; изготвување на одредбите кои се однесуваат на безбедноста на натпреварот податоци и сегрегираат играч средства од оперативни фондови.Аналитичарите предвидуваат Bryant ќе потпише Фантазија Спорт Сметка, особено сега државата да се бори за финансирање во средината на слабите приходи колекции.Иако тој не очекува фантазија спорт да се генерира многу на приходи, Куќа Игри Стол Ричард Bennett, R-Лонг Бич, верува дека тоа ќе им помогне да се ублажи состојбата на приходите загатка со малку како да се кандидира рулет маса.
"Мислам дека тоа ќе расте," Bennett рече за индустријата.Тој признава дека е тешко да се процени колку даночните приходи ќе бидат генерирани бидејќи има малку информации за да се собере од други држави.Државата е, надевајќи се да се заработи $5 милиони евра на годишно ниво вредност на даночни собрани од DFS, иако повеќето се каже дека може да биде премногу оптимистички процени.Но, дури и $5 милиони евра, додека добредојден, ќе биде скромен износ во буџетот на повеќе од $6 милијарди долари како да се кандидира слотови за патики. "Тие се само сега го прават она што ние го правиме", рече тој.Мисисипи се смета за еден од многуте battlegrounds за DFS.Законодавството се смета важно по јавниот Обвинител Џим Худ утврдени фантазија спорт, како игра на среќа.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre концерти во дакота дини казино.