Craps табела покритие за базен маса

deltin казино п старосната граница

Во оваа недела Конфесии серија, Ли Дејви зборува за стар велејќи дека сте збирот на пет луѓе ќе поминуваат најмногу време со.Јас еднаш налетувал мојот стар англиски јазик во овошје и зеленчук делот на локалниот супермаркет.Јас бев непријатност кога бев помлад, па јас apologised до неа.Таа пукна во солзи.Во меѓу жуборот хаос и зеле слушнав нешто како ова: "Имаше многу ноќи кога јас ќе си одам дома, по настава, и јас ќе плаче и плаче и плаче." О драга.Јас се користат да седат до мојот колега Џејсон.Ние се нарекува него Тина бидејќи неговото презиме е Тарнер.Така ќе седнам веднаш до Tina, и тој ме прашува да седнете некаде на друго место.Мислев дека е има да се смеат.Тој ме замоли повторно.За да се сече долго и детските луто експлозија краток тој ми рече дека неговите родители побара од него да се држат настрана од мене, затоа што неговиот учител имал им реков дека сум бил влечење него надолу.Мислев дека е недоделкан во времето.Му реков така.И тука, во средината на овошје и зеленчук aisle, плачење нејзините очи надвор, е лице одговорно.Двете Тина и Г-ѓа Kingscott (што беше нејзиното име) биле на мојот ум и оттогаш имав chinwag со мојот нов пријател Гај ова утро.Јас бев зборува за Човек, за еден проблем имам со мојот бизнис.Јас не заработи доволно пари за да го живеат животот сакам.Човек е многу успешен бизнисмен.Тој, исто така, rowed низ Атлантикот.Тоа го однел 73 дена.Тој rowed за 2,600 милји.Му реков на Дечко моите проблеми и Дечко ми даде својата точка на гледање.Јас тогаш мислев за Tina и Г-ѓа Kingscott.Каков совет дали мислите дека човек кој rowed Атлантскиот ми даде?Не ви веруваме дека тоа беше одличен или се соодветни?Неговиот мисловен процес ме натера да се чувствуваат мали.Бев мал.Моето размислување е мал.Јас се развива овој мал град менталитет.Тоа беше фаул фантом.Ми требаше да се размислува поголем.Случај во точка.Ако покер објавување 'и' плаќа мене " x " за интервјуирање 'y', постои уште еден покер објавување што може да ме плаќаат повеќе за тоа го прават истото?Постои покер публикација која ќе ме плаќаат повеќе за тоа помалку?Постои публикација која не е поврзана со покер дека ќе ме плаќаат повеќе за помалку?Е пишување на единствениот начин на кој јас може да заработи пари?Кои услуги може ли да се обезбеди?Она што го направи покер играчи вредност?Кои се нивните болка поени?Како можам да креирам услуги и производи да се лекува оние болка поени?Кои се најголемите предизвици со кои покер играчи се соочуваат денес?Најдете дека надвор.Им се обезбеди со решение.Лив Boeree беше првиот покер играч кој јас интервјуирани лице-до-лице.Тоа беше во Селтик Манор, Кардиф.Јас бев starstruck.По ова интервју, би пристап неа како таа да беше мојот пријател.Таа никогаш не беше возвратено.Јас секогаш се чувствувале како Лив чувал мене во раце должина.Имаше standoffishness за своето однесување.На inauthenticity.Тоа ми е исклучен.Овие денови, кога гледам Лив, таа е друга личност.Нејзината енергија се различни.Таа е природен hugger.Таа се смее.Таа е многу пријатна.Таа има време.Постои вриење дека јас никогаш не забележав пред бидејќи тоа не беше таму и пред тоа.Во моето мислење, промена во Лив е доведена во врска поради нејзината врска со ефективната алтруизмот движење.Како што таа стана повеќе вклучени со луѓе кои се стави на потребите на другите пред своите лични потреби, па не таа.Вчера, таа беше супер успешен покер играч кој сака да биде дури и повеќе успешни и познати.Денес, таа сака сите од овие работи, но, бидејќи таа сака да ги искористиш дека слава и богатство да се намали страдањето во светот.Две различни енергии.Тина беше во право да ми каже да седнете некаде на друго место.Јас го влече него надолу.Тоа мора да се преземат огромна храброст за него да ми каже да се движат седишта тој ден.Бевме другари.Ние продолживме да бидеме пријатели.Тој знаел дека ако тој продолжи да ми дозволат да се влијае врз него, за време на часот, тој не ќе ја помине својата испити.Кога тој го напуштил училиштето, тој се приклучи на Royal Air Force (РАФ).Јас се приклучи на локалната кујна фабрика.Ако сакате милиони долари идеи, а потоа опкружувачки себе си со милионери.Ако сакате да бидат повеќе свесни, тогаш опкружувачки себе си со луѓе кои практикуваат mindfulness.Ако сакате да бидете најдобри покер играч во светот, опкружувачки себе си со најдобрите покер играчи во светот.Ако сакате да се намали страдањето во светот, опкружувачки себе си со луѓе кои сакаат да се намали страдањето во светот.Ако сакате да се биде писател, а потоа опкружувачки себе си со писатели.Ако сакате да престанете да англиски јазик од плачење во еден супермаркет, тогаш не го уништи својот живот со тоа што се на егоистични малку дик кога сте биле помлади.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre craps табела покритие за базен маса.