е казино добивки оданочуваат во сингапур

нов зеланд коцкање закон упатство

Sportradar најави лансирањето на новата Универзална Измама Detection System (UFDS), кои ќе бидат достапни до сите спортски федерации и лиги од октомври.Преку спортско обложување податоци за добавувачот е Интегритет Услуги, UFDS се надоврзува на своите постоечки залог систем за следење, кој е во место, да се открие натпревар-одредување низ спорт на глобално ниво.Сегашниот систем набљудувани повеќе од 600,000 натпревари во 2020 низ 26 спортови и новиот UFDS има за цел да се продолжи Sportradar е има за цел да го заштитат спорт, со новиот систем да биде финансиран од страна на добавувачот со лансирањето датум за октомври 2021.По лансирањето, било која спортска лига или федерација во светот ќе бидат во можност да го користите, бесплатно, и Sportradar ќе се зборува за спортски тела пред да се започне денот, па тие може да се разбере услугата подобро, додека обезбедувачот ќе продолжи да ја пронаоѓа својата технологија за да бидат подготвени за rollout.Меѓународниот Олимписки Комитет (МОК) го даде својата поддршка на новиот систем, додека Sportradar е веќе во дискусии со спроведување UFDS со сегашните 70 партнерите кои го користат постојниот систем за мониторинг е казино добивки оданочуваат во сингапур. Sportradar Група извршен ДИРЕКТОР Карстен Koerl рече: "Ние веруваме дека интегритетот е од фундаментално значење за доверба на јавноста во спортот, и дека сторил нешто лошо во секое ниво на конкуренција влијае на сите нивоа на спортот и на своите фанови."Правејќи го овој значителни инвестиции во интегритет преку UFDS иницијатива, ние се покажува нашата посветеност да ја поддржува одржливоста на спортот низ целиот свет."Sportradar е интегритет поделба има за цел да се открие, се испита, и да се спречи обложување поврзани со натпревар-одредување, и обезбедува тоа е следење и обезбедување услуги за потребите на ФИФА, Националната Фудбалска Лига (МАК) и Одборот за Контрола за Крикет во Индија (БТТП). е казино добивки оданочуваат канада.