аријата казино

online slots bonus ohne einzahlung

Казина во Непал се под нови нарачки (повторно) од страна на државата, Министерството за Култура, Туризам и Цивилна Авијација да имаат свои казино лиценци треба да се обнови.Многу е јасно од страна на владата, министерството по издавање на нова забележите побара казино оператори да се придржуваат до своето барање.Всушност, тоа не е толку многу на барање повеќе, како што е закана во режија на казино операторите кои се во опасност од губење на нивните лиценци треба да тие не успеваат да се усогласат.На MCTCA одлучи да издаде оваа најнова јавен оглас по претходниот повик на казино оператори отиде во голема мера игнорирани, нешто што очигледно нема да се толерира повеќе аријата казино.

"Ако казина не успеваат да се усогласат, тие можат да ги загубат своите оперативни лиценца," MCTCA заеднички секретар Mohan Кришна Sapkota предупреди.Да се биде фер да операторите, Непал не се стави на обновување на лиценцата на чекање за речиси една година, спречување на било кој од операторите да бидат подложени на процес.Но, сега целиот процес ќе се појави за да се пеглаат, на MCTCA е издавање на она што е tantamount да "се усогласат или да се изгуби" избор за операторите.Службени лица на министерството реков казино оператори што тие мора да имаат лиценци обновен до крајот на тековната фискална година.Неуспехот да се усогласат, како што Sapkota рече, може да значи одземање на дозволата.Казино оператори во Непал имаат историски игнорира министерството повици, вклучувајќи ги и постарите известување издадени само минатиот месец дека наложено сите на земјата казина, за да се обезбедат информации во врска со нивните оперативни и имотната состојба.Погоди како што многу казино операторите се должни и да ја даде бараната информација?Нула.Нада.Повеќе острата е случајот на Непал Рекреација Центар (НДК), чија лиценца беше укинат во текот спорови преку неплатени даночни приходи назад во јуни 2011 година покер соба телефонски број. Тоа е речиси две години од НДК ја имаше својата лиценца укинат сепак, до денес, со сите четири на своите казина се уште се во функција.Сето ова укажува на она што се појавува да биде недостаток на организационата контрола од страна на MCTCA.Ако казино оператори се игнорирање на нејзините повици и да продолжи да на тоа, министерството треба да ги рака на своите појаси и да добијат сериозни со своите наредби.Инаку, тие само ќе се зборува за глуви толпата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre аријата висок лимит слот победи.