казино де париз прица рег

она што на круната казино перт

CRM платформа на услуги shortlisted за Стекнување и Задржување на Партнерот, Мулти-Канал на Снабдувачот и Бела Етикета Партнер Малта: 3 Може да 2019 – БРЗ пат иновативни и моќни CRM платформа и услуги, е shortlisted во три категории на престижната EGR Б2Б Награди 2019 казино де париз прица рег. БРЗА ПЕСНА, која го промовира својот самостоен платформа во декември да пошироката igaming индустрија, е ставен напред за Стекнување и Задржување на Партнерот, Мулти-Канал на Снабдувачот и Бела Етикета Партнер.Ова ќе го видите тоа одат против некои од најпознатите формирани компании во индустријата, вклучувајќи го сака на Betgenius, Playtech, Научни Игри и Dragonfish.Тоа е неверојатно зафатен година за БРЗ пат, со официјалниот почеток на нејзиното реално време CRM платформа одвива во МРАЗ Лондон водечките да се зборува со повеќе од 130 оператори.БРЗ пат CRM, овозможува онлајн игри оператори да управуваат со сите аспекти на играчот ангажман од едно место и, што е најважно, во реално време.Платформата им овозможува на поефикасни начини на работење со што се ослободува до времето за CRM тимови да поминат на планирање и анализа кампањи, на тој начин што ги прави повеќе ефективни и успешни.Тоа е првиот CRM платформа изградена за iGaming индустрија и може да се пофали на моќ и флексибилност за да се задржи чекор со индустријата која е постојано се развива.Пред да биде лансиран како самостоен производ, тоа беше се користи како дел од БРЗ пат технологија и за управување со услуги за интернет казино брендови Метал Казино, Ikibu и Казино Calzone.Симон Lidzén, извршен ДИРЕКТОР на БРЗ пат, рече: "Ние сме возбудени да се shortlisted во не еден, туку три категории на EGR Б2Б Награди.Овие номинации се покаже колку далеку сме дошле во толку краток временски период, и огромно влијание кои нашата платформа и услуги се има на индустријата." На EGR Б2Б Награди се одржи на 25 јуни 2019 во Кулата на Лондон.За БРЗО ПЕСНА: Основана во 2016 година, БРЗ пат е наградуван iGaming технологија и услуги, со визија за поедноставување онлајн казино бизнис.БРЗ пат обезбедува успеа оперативна технологија и услуги, градење на водечките казино искуства, како што се Метал Казино, Ikibu и Казино Calzone.БРЗ пат неодамна започна нова бизнис единица да ја испорача помошни услуги, првата е само CRM алатка изграден за iGaming.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre она што шансите се 0 на рулет.