вртење камен казино велигден бранч

резервни подесување машини epiphone казино

И покрај државните лидери да прави притисок за да се легализира казино коцкање во Њу Џерси, поголемиот дел од луѓето во државата се уште се противат на проширување казино игри надвор од границите на Атлантик Сити.Според Fairleigh Дикинсон Универзитетот PublicMind Анкета, 56% од избирачите анкетирани имаат изразено опозицијата да се пали казина во Њу Џерси надвор од Атлантик Сити.Од друга страна, 35% изрази својата поддршка за додавање на казина.Општи опозицијата кон проширувањето на казина надвор од Атлантик Сити доаѓа како валидација за оние кои мислат дека Атлантик Сити, и покрај сегашната борба, се уште треба време да се ре-воспостави себе како коцкање дестинација вртење камен казино велигден бранч. Gov.Крис Кристи има дури и се качил на рекорд велејќи дека AC треба најмалку пет години да ја добие својата основа назад и им овозможува на казина да се прошири во локации како Meadowlands само ќе ја поткопа Атлантик Сити е можност за обновување на себе.Со резултатите од анкетата, се чини дека повеќето Нови Jerseyans се во Кристи е агол вртење камен казино настан центар. "Апетитот и да се прошири казино коцкање options надвор од Атлантик Сити за Нови Jerseyans не е има уште", рече Krista Џенкинс, директор на PublicMind и професор на политички науки на универзитетот, како цитирани од страна на the Wall Street Journal.И покрај резултати покажуваат дека поголемиот дел од државата, граѓаните изразување опозицијата кон казино коцкање проширување, пратениците од другата страна на оградата се уште се работи само толку тешко во убеди сите дека алтернатива – во овој случај, проширување – е најмногу идеален начин да се оди.Еден од нив е Assemblyman Ралф Caputo, Демократот од северниот дел на Њу Џерси, кој се обидува да добие на Уставниот амандман на гласање следната година, еден кој ќе овозможи да се казино експанзија во области како Meadowlands вртење камен казино забава распоред. "Кога работите не се случува во вашиот начин, тоа е време повторно да се процени," Caputo рече резервни подесување машини epiphone казино.

"Постои криза во економијата, постои жестока конкуренција од други држави, и видовме милијарди долари во казино приходи напуштање на државата.Фактите зборуваат сами за себе; тие само треба да бидат соопштени на јавноста." Јасно е дека има уште многу простор за дискусија по ова прашање, особено кога ќе се земе во предвид дека бизнис во Атлантик Сити не се точно подобрување на начинот на кој секој би се допадна.Имате влијателни пратениците од двете страни на оградата и анкета што беше направено од страна PublicMind не дојде близу до фаќањето на општиот дел од луѓето туѓите мислења.Сепак, може да се очекува ова прашање да се повлечете во наредните месеци.Подлец, тоа дури и може да потрае неколку години.Единственото можно сценарио кое би можеле да го попречат казино коцкање експанзија во Њу Џерси е ако Атлантик Сити некако успева да го работи наоколу.Но, начинот на кој бизнис е таму долу, вие нема да најдете во целина многу луѓе сигурно прикачување на тој вагон.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre после ефекти слот машина упатство.