кој ви извештај нелегално коцкање да

емисии во вртење камен одморалиште казино

Во Заедницата на Северните Маријански Острови и шеф за расклатени казино оператор на Империал Пацифик International Holdings Limited е, наводно, се соочуваат со изгледите за трошење некое време во затвор откако не успеаја да се усогласат со претходно окружниот судски налог.Според извештајот од Saipan Трибјун весник, сад Окружниот Суд за Северни Маријански Острови има дадено операторот зад привремено-shuttered Империал Палас Saipan местото една последна шанса да се официјално објасни зошто нејзиниот Главен Извршен Директор, Доналд Browne, не треба да се најде во презир и уапсен од страна на сад Полицајци Услуга.Личен залог: весникот изјавиле дека извршен е во неволја по окружниот суд нареди неговата фирма да плати пресуда во вредност од $93,834 седум поранешниот градежните работници.Иако оваа команда е наводно требаше да биде задоволен од страна на септември 25, неговата рок подоцна беше проширена на 24 октомври по приемот на потврда потпишана од Browne.Подоцна застаруваат: На Saipan Трибјун се изјасниле дека оваа еден-месечниот надоместок беше даден на Империал Пацифик International Holdings Limited, така што да се овозможи фирма за liquidate средства со цел да се помогне да ги задоволи окружниот суд е цел.Сепак, Хонг Конг-со седиште на операторот е наводно, мислев да не успеаја да се ослободите од било стопанства и допрва треба да се направи една плаќање кон исполнувањето на претходната пресуда.Скапи пенали: сад Окружниот Суд за Северни Маријански Острови е да, наводно, исто така, да го употребите на слушно подоцна денес да одлучи дали тоа треба да бараат Browne да се плати од $500 казна за секој ден дека нејзиното минато пресуда останува неостварена.Телото наводно објасни дека Кралскиот Пацифик International Holdings Limited има дополнително веќе се одржаа во граѓанското презир по кршење на бројни откритие поврзани со наредби и како резултат на тоа се погоди со дневна $2,000 парична казна што е уште accruing.Раскинувањето на толеранција: Судија Ramona Manglona од сад Окружниот Суд за Северни Маријански Острови наводно, изјави за весникот дека Кралскиот Пацифик International Holdings Limited, која е исто така во моментов се соочува со можноста на постоење на својата Saipan казино лиценца повлечена, не ги имаат локалните активата кои би можеле да бидат ликвидирани, така што нејзините законски долговите може да биде задоволни' кој ви извештај нелегално коцкање да. Manglona, наводно, изјавил.. кој не блек џек рандал се омажи. "Со други зборови, монетарната санкции против Кралскиот Пацифик International Holdings Limited се покажаа како недоволни за да се принудат нејзините директори и раководители да ги преземат неопходните чекори за да се усогласат со наредба на судот." емисии во правец на крик казино витлеем pa.