жена казино тема партија облечи

треска кралицата слот машина упатство

Август 2017, Будимпешта: организаторите на CEEGC и CEEG Награди се возбудени да објавиме некои промени до 2017 издание кое е исто така и второто издание на Централна и Источна Европски Музички Награди.Со оглед на фактот дека онлајн гласање фаза веќе генерирани +50,000 гласови тимот е позитивна за исходот на седницата.Што значи дека компаниите почнаа да го покажуваат нивниот предвид кон создавање на независна и објективна награди во регионот.Од оваа година е онлајн гласање сесија има генерирано +800% скок во тома, тимот одлучи да додадете повеќе места за shortlisted компании.На тој начин, повеќе врвот гласаа компании ќе биде дозволен пристап во shortlist.Промената не ги вклучува сите категории, тука се категории кои ќе имаат корист од една многу обемна краток список: • Спорт обложување софтвер добавувачи/платформи – Топ 5 ќе биде shortlisted наместо на првичната 3 • Казино провајдерите на софтвер/платформи – Топ 5 ќе биде shortlisted наместо на првичната 3 Воведување на CEEG Награди Натпревар Shortlisted компании ќе добијат шанса да се соберат некои вредни гласови пред конечното гласање фаза.Ние мора да се спомене фактот дека во 2017 конечниот судејќи и гласањето ќе се врши од страна на присутни делегати во плик стил на гласање.Процесот Секоја shortlisted компанија може да се подготви еден краток 2 минути за презентација на нивните деловни и најважните зошто тие треба да гласаат за нив како победник на нивната категорија.Подготовката на говорот може да започне од моментот кога компанијата има направено shortlist и доделени делегати е избран за да го покаже.Ве молиме имајте во предвид: делегатите на shortlisted компании не ќе им биде доделен бесплатно поминува со цел да присуствуваат на настанот.Секој има да се регистрирате за да биде присутен во текот на CEEGC Будимпешта!На "CEEG Награди Натпревар" е закажана да се одржи од 10:15 – 10:40 (Будимпешта Локално Време) на 19-ти септември (Денот 1) во текот на второто издание на Централна и Источна европа Игри Конференција во Будимпешта жена казино тема партија облечи.
(можете да ја видите целосната агенда тука).Како да ја заштитите вашата седиштето?Early Bird Стапка е поставена за 299 ЕВРА и може да се резервира со 50% попуст до септември 3, 2017 жена craps во самопослуга. Ограничен седење! (Онлајн плаќање, Bitcoin или Банкарски Достапни) се Регистрирате тука.За повеќе детали посетете ја официјалната веб-страница, www.ceegc.eu или контактирајте организаторите директно преку е-маил или по телефон (0040 735 односно 559 234).Внимавајте на овој простор за повеќе интересни новости за #CEEGC2017Budapest Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre жена craps на подот и го фрла тоа.