отклучување фрагмент слотови судбина 2

викторија coren мичел покер добивки

Во пресрет на следниот месец да почне да домашниот фудбал сезона во Обединетото Кралство, коцкање софтвер иноватор Playtech најави дека BetTracker производ од неговата Playtech BGT Спортски подружница помина живеат со домаќинот на bookmakers вклучувајќи BoyleSports отклучување фрагмент слотови судбина 2.

Isle Of Man-базирани Playtech објасни дека BetTracker sportsbetting апликацијата која сега може исто така да се искористи во продавници се кандидира од страна на BetFred, JenningsBet, Шон Греам и Corbett Спорт, овозможува punters да префрлувате било облог поставени на земја-врз основа на местото на одржување е само-услуга обложување терминалот на нивниот мобилен уред пред да последователно собирање нивните добивки во пари во секое од ист оператор е куќи отклучување опрема специјализација слот потрагата напредок. "BetTracker е фантастичен прилог на малопродажниот сектор од неговото лансирање и ние сме задоволни што многу од нашите постоечки партнери сега се нудат на своите клиенти," прочитајте изјава од Џон Pettit, Велика Британија, Ирска, Азија и Австралија генерален Директор за Playtech BGT Спорт отклучување опрема слотови dragon ball легенди. "Единствена стан обезбедува играчи со многу поголем избор за подобрување на корисничкото искуство и, пак, да ги зголеми пораст на приходите во продавници како што привлекува нови и стари клиенти слично." Playtech изјави дека BetTracker, која е достапна преку Apple и Android-погонски уреди, им овозможува на операторите за "подобрување на мулти-канал искуство" за нивните клиенти на мало како корисници може да се "следат и парични-out продавница влогови на нивните лични мобилен уред" и е за да понатаму станат достапни на Џо Jennings Bookmakers, Дејвид Кубат и Chisholm Bookmakers места "во следните неколку недели" викторија coren мичел покер добивки. "Со фудбалската сезона удирање исклучите наскоро, ние се надеваме да се носат на интензитет и се уверени овој roll-out ќе придонесе значително за тоа," читај изјавата од Pettit. викторија coren мичел покер совети.