можете да направите живеат надвор слот машини

хилтон казино атлантик сити телефонски број

Fortuna Забава Група има склучено договор за дистрибуција првиот 1,000 терминали на трговците на мало во чешката Република.Пред да започне во околу еден месец на земјата за прв нумерички игра, Fortuna Loto, малопродажните синџири како што Geco, HDS Мало, Citi-Tabak, Valmont и Peal, голем број на индивидуални трговците на мало и околу 100 Fortuna гранки ќе бидат дадени на машини Мартин Иллнер, генерален Директор на Fortuna Лотарија проект, рече, "Ние го градиме за клиенти на Fortuna јадрото на дистрибутивна мрежа за многу добар квалитет кога успеавме да обезбедиме најдобра продажба поени.Ова беше нашата цел и приоритетни.Јас сум многу горд на она што нашиот тим, постигнат во толку кратко време.Во моментот, се работи на терминали за поврзување и тестирање така што ние сме подготвени да започне во втората половина на јули можете да направите живеат надвор слот машини. "Ние сме потпишување на договори со дополнителни дистрибутери за терминали, кои ќе бидат доставени од страна на Intralot во следните неколку месеци.Ние не бараат ексклузивност како ние сме убедени дека нашите игри ќе бидат успешни и конкурентни." Intralot ќе се обезбеди терминали на Fortuna во текот на следните неколку месеци, а до крајот на годината, на лотарија компанијата ќе се набавени 1,000 на машини.Ова ќе се направи својот пат до 3.000 до пролет 2012 година и покрај тоа, на лотарија компанија се шири својата мрежа да се дистрибуираат нула билети.Тоа доаѓа по финансискиот хаос што беше предизвикана од колапсот на Sazka кои се применуваат за стечај назад во Март по имаат доволно капитал да се плати акционерите.Дистрибуцијата ќе бидат музика до ушите на компанијата по што дебакл и тие ќе се надеваат да се движи напред, соодветно.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre хилтон казино lac leamy ресторан.