близнаци реката казино светилник бар

покер соба тампа хард рок

Јужна Кореја е странец-само казино оператор Рај Ко близнаци реката казино светилник бар. Ltd.објавено приходи на KRW54.78 милијарди долари (US$50.6 милиони евра) во ноември на задната страна на различни слот машина сегмент.Во откривање на Кореја Размена на вторник, Рајот рече дека неговата казино приходи се зголеми за 3,9 проценти во ноември 2017 од KRW52.73 милијарди долари (48.51 милиони евра) во истиот месец минатата година.Рајот е слотови сегмент поткрепен на добивка, зголемените со 36.8% на KRW3.47 милијарди долари (3.19 милиони евра) од KRW2.54 милијарди долари (2.34 милиони денари).Табела приходите имаше повеќе скромни приходи, расте 2.2% на речиси KRW51.31 милијарди долари (47.2 милиони евра) од речиси KRW50.19 милијарди долари (46.17 милиони) една година порано.Рајот не обезбеди никакви коментари на година на година приходи флуктуации.Приходите резултати беа средено од Рајот е четири странци-само казина: Walkerhill во Сеул; Jeju Големиот на Jeju Остров; Busan Казино во јужниот дел на пристанишниот град Busan; и Рајот Град во Incheon, во близина на главниот меѓународен аеродром служи Сеул.Ноември бројки не беа доволно да се повлече казино на операторот на вкупен приход во позитивна територија.Во текот на јануари до ноември 2017 период, Рајот е приходи беше долу 9.1 проценти на околу KRW508.27 милијарди долари (467.6 милиони денари).Година до денес, многу приходи беше до 3.7 проценти на KRW33.86 милијарди долари (31.15 милиони евра), додека табела приходите падна 9.9% на KRW474.41 милијарди долари (436.46 милиони денари).Во меѓувреме, табела пад во текот на јануари до ноември 2017 период се искачи 5,2% до над KRW4.65 трилиони долари ($4.28 милијарди евра).Минатиот месец, Рајот Ко.објави дека нејзината финансиска губи редеа продолжи и во третиот квартал нето профитот слегување 86.5% на KRW1.4 милијарди долари (1.26 милиони евра) од KRW10.45 милијарди долари (9.39 милиони) минатата година.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre близнаци реката казино kfc бафет.