друг збор за првични удел на покер

она што е најниска во покер рака

Тери Кралот 8 друг збор за првични удел на покер.
Mandy Glogow 3 друг збор за се има покер лице. "И да, тоа е благодарение на оние вонредни trailblazers и жените кои се бават со туркање на границите кои ги редовни жените може да се седне на маса и да игра покер без навистина морале да размислат за тоа – и со далеку помалку проблеми и напор отколку што имаше." Билетите се уште е на располагање за 2018 WiPHOF церемонија. Ширли Rosario 9. Soto ќе делува како Извршен Директор, и овие фантастични жените сочинуваат одборот.Одбор на Директори Претседател Бони Карл Заменик Претседател на Рут Сала Благајник Lori Greer Смит Секретар Јана Фон Dach Членови на Одборот Peggy Карлсон и Тери Constantino Ако сте заинтересирани за помагање расте учеството на жените во покер, а потоа се дојде во допир со Soto како тим се во потрага за бренд амбасадори.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre она што е најниска рака дека удира рамна во покер.
Soto е најнов потфат е да се создаде Жените Покер Асоцијација (WPA), непрофитна посветена на промовирање на жените во покер преку образование, конференции и вмрежување.Објавувањето на WPA дојде во Рено во текот на Невада Државата Дами " Првенство на Peppermill Resort Spa & Казино она што е најниска во покер рака. Lupe Soto 11.