блек џек 3 1/2 тон

како да се победи на се помине линија во craps

Во една победа за Министер за Финансии Моше Kahlon, Израел, го видел затворање на 500 слот машини и 150 keno машини по тој започна crackdown на државно-спонзориран од коцкање.На Mifal Hapayis националната лотарија исклучена автоматска игри по преговорите со трезорот да се обнови својот оперативен лиценца не успеа да донесе договор.Според вести штекер, Haaretz, Министерство за финансии официјални претставници се согласија за продолжување на организацијата лиценца "за уште 48 часа за да се завршат разговорите" на состојба која Mifal Hapayis веднаш исклучен слот и keno машини.Без овие машини за коцкање, националната лотарија има тврдеше дека таа ќе го изгуби ₪800m (m) на годишно ниво и сака државни да се компензира оваа сума.Сепак, службеници на министерството мислам дека оваа бројка е премногу дарежлив како владата нуди Mifal Hapayis можност да спроведат дополнителни игри на среќа.Тие тврдат дека вистинската бројка треба да биде под ₪250m поради овие околности.Осумнаесет месеци, Моше Kahlon предвиди, "нема да биде единствен коцкање машина или било коњ тркачки во Израел", како дел од неговата анти-лотарија војната блек џек 3 1/2 тон. "Осумнаесет месеци пред јас реков нема веќе да биде слот машини во Израел, и јас сум многу среќен што од денеска нема никакви повеќе." Како и оваа, Kahlon има намера да го зголеми даноците на лотарија добивки, во надеж дека на додавање на околу ₪200m до државната каса.Додека според Hareetz, конечната смисла на договорот допрва треба да се постигне, Mifal Hapayis се согласи да го намали својот удел од 7.5% на приходи за 7%. блек џек 3 тон кат џек.