постои казино во близина на augusta грузија

близнаци реката казино р.в. паркирање

Тоа беше обврзана да се случи. Tropicana конечно е преку глава со возачите затајување такси во близина на MGM Места Меѓународни својства со паркинг на својата територија.На истегне Лента хотел објави во петокот го започна полнење гости не престојуваат во хотелот $15 за настан паркинг ефективно веднаш. "Оваа промена не ме изненади на сите.Јас искрено мислев дека тие ќе имаат воспоставено тоа месеци", рече Тед Newkirk, основач на Пристап Вегас постои казино во близина на augusta грузија. Tropicana е фаворит паркинг дестинација во текот на изминатата година за возачите посета на MGM Grand, најголемиот хотел во U. S.by соби, или Т-Мобиле Арена, каде Златен Витези игра. MGM Места инициран паркинг такси во речиси сите негови Лента својства пред две години, а потоа воскресна нив оваа година, туркање паркинг-такса за затајувачите на други својства.Паркинг во MGM Grand сега трошоци од $9 до $15 додека Парк MGM трошоци $25 кога постојат настани во арена постои казино во близина на обурн алабама. MGM Одморалиште потег предизвика верижна реакција, како и други недвижности оператори инициран паркинг надоместоци, вклучувајќи Цезар Забава Корп и Космополитски на Лас Вегас.Уште Tropicana, кој е опкружен со MGM својства, се одржа фирма за две години, па се до денес.Паркинг уште ќе биде бесплатно во Tropicana за не-гости на денови не постојат настани постои казино во близина на atwater ca. Tropicana е во сопственост на Penn National Игри, која го купи 61-годишниот сопственост во 2015 година близнаци реката казино р.в. паркирање. "Tropicana треба да се пофали за bucking на платен паркинг тренд за толку долго.Тоа е едноставно заштита на своите средства," Newkirk рече близнаци реката казино ри забава. Tropicana е додавање на некои слатки на нивните кисело забелешка, во обид да ги намамат Витези посетители се далеку од MGM ресторани.Хотелот е давање на сите оние кои плаќаат паркинг на $10 ваучер за храна и пијалаци на Роберт Ирвин Јавна Куќа ресторан.Тоа е јасно ако Tropicana одлука ќе влијае врз околните хотели и мотели. Hooters Хотелот, кој се наоѓа веднаш до Tropicana, нема да наплаќаат "од сега", рече сопственикот Џорџ Ruff. близнаци реката казино рулет минимум.