играчка bebe девојка geant казино

како да го направите казино heist повторно

Малите Европски територијата на Гибралтар навидум изгледа поставен да го изгуби правниот предизвик во моментов пред Судот На Правдата На Европската Унија против 15% точка-на-потрошувачка данок наметнати од страна на владата на Обединетото Кралство на сите онлајн коцкање оператор приходи.Имплементиравме во декември 2014 преку Финансии Дело, леви се однесува на сите далечински игри на среќа и обложување активности спроведени од страна на играчите со седиште во Велика Британија и неговото усвојување налути многу онлајн оператори со седиште во Гибралтар, кој бил обвинет за далеку пониска 1% данок до тој момент.Ова ќе бидете известени на Гибралтар Обложување И Игри Асоцијација да го заземе своето противење на нова должност на Високиот Суд во Лондон пред тоа тело во склопот пресуди минатата година дека ова прашање треба да биде земен на распит од Луксембург-врз основа на Судот На Правдата На Европската Унија.Најмалку 55% од онлајн коцкање услуги за клиенти со седиште во Велика Британија се обезбедени од Gibraltarian фирмите и Гибралтар Обложување И Игри Здружението тврди дека новиот даночен режим скрши Европската Унија закони и не е применлив поради тоа што го забавија земјите-членки од слободно обезбедување прекугранични производи и услуги.Иако Судот На Правдата На Европската Унија допрва треба да правило за ова прашање донесе против Нејзиното величество Приходи И Царинската и конечната одлука не се очекува за неколку месеци, нормално следи советите на својот Застапник Воопшто.Сегашниот систем за заштита на патниците на работа, Maciej Szpunar, објасни преку прелиминарна одлука донесена во четвртокот дека на Велика Британија, Гибралтар и треба да се третира како "едно тело" во слободата да се обезбедуваат добра и услуги спорови играчка bebe девојка geant казино. "Примена на правото на Европската Унија да Гибралтар не се создадат нови или дополнителни права меѓу Велика Британија и Гибралтар, кои се во прилог на оние кои произлегуваат од Велика Британија, Гибралтар и уставниот закон", напишал Пол во неговата одлука.Гибралтар е класифицирани како еден Британски Странство Територија и била донесена на некој начин од страна на Обединетото Кралство, бидејќи 1713 игра zynga покер на интернет. Сепак, 2006 реформа даде 1,664-акра енклава речиси целосна внатрешна демократска самоуправа преку основање на избран парламент, додека Лондон останува одговорен за одбраната, меѓународните односи, внатрешната безбедност и општо добро владеење прашања.Во случај кога Судот На Правдата На Европската Унија се заклучува дека слободата да се обезбеди стоките и услугите што е утврдено дали се применуваат помеѓу Гибралтар и Обединетото Кралство, Szpunar напиша дека тој не го сметаат точка-на-потрошувачка данок да биде ограничување и дека тоа ќе биде до однесуваат на судот, во овој случај на Висок Суд, да се утврди дали постои "ниво за играње" и да ги преземат мерки за да се обезбеди дека Лондон "би можел да се применат соодветни фискален надзор над својот игри на пазарот" играчка клуб коњ има рулет. "Ние сме природно разочарани со мислењето на Застапникот, Воопшто," читај изјавата од Петар Howitt, Главен Извршен Директор за Гибралтар Обложување И Игри Асоцијација како да го направите казино heist повторно. "Ние продолжуваме да веруваме дека коцкање должност применети од страна на Велика Британија владата да оператори надвор од надлежноста, во услови кога клиентот не може да биде во Обединетото Кралство, кога тие се коцка, па дури и Обединето Кралство жител, е несразмерно ограничување на оператори.Ние со нетрпение очекуваме да примање на Судот На Правдата На Европската Унија е судот на прашања.".