ханибал mo да марк твен казино

казино grau du roi ресторан

Американската казино гигант Лас Вегас Песоци Corporation објави својот трет квартал финансиски резултати покажуваат дека нејзините Macau се соочуваат со Песок Кина Ограничен подружница видов вкупно нето приходи за период се зголеми за 12.2% од година на година да се погоди $1.93 милијарди долари.Песоци Кина Ограничена е одговорен за Венецијански Macao, Песок Cotai Централна, Parisian Macao, Песок Macao и Плаза Macao својства и пријавени нето приход за три месеци до крајот на септември $403 милиони денари, што претставува пораст на некои 24.4% од година на година.На Венецијански Macao, Лас Вегас Песоци Corporation објави дека третиот квартал нето-приходи имале намален за 7.1% од година на година да $718 милиони додека прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација падна од 16.5% до $263 милиони денари. "Во третиот квартал од 2017, имаше околу 8% помал број на соби достапен во однос на истиот квартал од претходната година," читај изјавата од Лас Вегас Песоци Corporation ханибал mo да марк твен казино. "Не-тркалање чип капка зголемен за 10.4% за четвртина да стигне до $1.89 милијарди долари.Не-тркалање чип победи процент беше 22.8% во споредба со 25.6% во третиот квартал од 2016 година hangover слот машина за продажба. Возен чип волумен беше $6.9 милијарди долари со тркалање чип победи процент на 3.28%, [кое е] во рамките на очекуваниот опсег и под 3.75% искусни во пред-година квартал." Исто така, Лас Вегас Песоци Corporation изјави дека три месечна нето-приходи во својата Песоци Cotai Централно место имаше намален за 8.5% од година на година да $474 милиони со прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација намалување од 11.9% до $155 милиони евра.Минатата недела видов Лас Вегас Песоци Corporation претстави план, кој ќе ги види трошат околу $1.1 милијарди долари, со цел да се прошири на Cotai Лента сопственост пред ребрендирање тоа како Londoner Macao.На местото на случувањето е третата четвртина не-тркалање чип пад беше пријавен како $1.44 милијарди исклучување на победа процент на 20.4%, додека тркалање тома дојде во $2.85 милијарди долари со процент од 1,5% пониска година од годината во 2.66%.Сепак, Лас Вегас Песоци Corporation објасни дека бизнисот е подобро својот Parisian Macao како третиот квартал нето-приходи swelled од 15.8% од година на година да достигне $418 милиони додека прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација подобри од 27.4% до 135 милиони евра.Лас Вегас Песоци Corporation изјавил дека Parisian Macao сега стана основана како "мора да се види на имотот додека неговите перформанси во текот на третиот квартал беше потпомогнат од "силни визитација'.Неговата не-тркалање чип волумен за периодот хит $1 милијарда со победа процент на 20.9%, додека тркалање чип капка дојде во $6.95 милијарди долари со своите процент опаѓа само 0.78% од четврт-на-квартал за да 3.11%.За својата Песоци Macao сопственост, Лас Вегас Песоци Corporation изјави дека нето-трета четвртина од приходите падна од 14.4% од година на година да $143 милиони денари, додека прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација, се намали од 10.9% до $41 милиони евра.Во неговото казино, не-тркалање чип капка дојде во $603 милиони евра додека нејзините возен чип обем достигна $680 милиони исклучување на победа процент кој беше 0.9% пониска во 1.13%.Конечно, Лас Вегас Песоци Корпорација најави дека својот Плаза Macao операција пријавени на 8.7% влошување година на година во нето третата четвртина приходи до $147 милиони со својата прилагоди заработка пред камати, даноци, амортизација паѓа некои 16.1% до $за 52 милиони денари казино grau du roi фламинго.

"Во третиот квартал од 2017, имаше околу 6% помал број на соби достапни [во Плаза Macao] во однос на истиот квартал од претходната година," читај изјавата од Лас Вегас Песоци Corporation казино grau du roi ресторан. "Не-тркалање чип капка зголемен за 10% во споредба со истиот квартал минатата година да достигне $297 милиони со не-тркалање чип победи процент на 23.1%.Возен чип волумен зголемен од 56.1% да стигнат до $3.13 милијарди долари за квартал.Возен чип победи процент на 2.23% во третиот квартал од 2017 беше под очекуваниот опсег и под win процент на 3.67% во претходната година." казино grau du roi ouverture.